A ja bym powiedziala, ze nie za bardzo. Mimo, ze bylam u niego tylko raz na kontrolnym badaniu, wymyslil mi taka chorobe, ze sie za glowe lapal, sam nie wiedzial z czego to sie bierze ani nie byl pewny czy to na pewno to o czym myslal, wypisal mi 3 recepty, chcial robic jakies zacierki;/ . Jak wyszlam stamtad nie wiedzialam co ze soba zrobic. Ryczalam jak glupia. Nastepnego dnia udalam sie do innego lekarza, ktory powiedzial, ze widzi u mnie tylko nadzerke wielkosci glowki od szpilki, ktorej nawet leczyc nie trzeba.
No właśnie jeśli chodzi o doktora Ziółkowskiego no temat można by było tak rozwinąć że można by było książkę o nim napisać.
Sama nie wiem co o tym myśleć , dla mnie to dziwny lekarz skoro tego samego typu choroby leczy w inny sposób, jednej pacjentce mówi tak ,a drugiej daje dodatkowo inne leki i mówi inaczej na tego samego typu schorzenia, nie wiem może robi sobie z pacjentek króliki doświadczalne , która szybciej wyzdrowieje he he.Natomiast jeśli chodzi o sprawy finansowe to ma gościu tupet, potrafi brać , ciągnąć kasę ile wydrze.U zdrowych pacjentek rozpoznaje dziwne schorzenia, a u chorych ich po prostu leczy,także czy pójdzie zdrowa kobieta czy chora to i tak dostaje leki,masakra. ;) ;) ;)
WYBÓR LEKARZA NALEŻY DO WAS!!!
Ziółkowski odradzam!!!!!!!!!!! uciekac gdzie pieprz rosnie przez dziada poplynelam na tys zl i nerwow przez tydz ze mam raka i wogole porazka odradzam komu moge juz mi termin operacji rezerowal ......... poszlam do innego i jest ok:)
w Bolesławcu nie ma dobrych ginekologów, ponad pięć lat straszono mnie jedną chorobą, na którą leczyłam się przez lata, nie było popraw, leki doprowadzały mnie do niesamowitych zmian w organiźmie. Straszono mnie bezpłodnością, usuwaniem jajników...miałam dosyć. Straszył mnie najbardziej dr. R. Ziółkowski, chociaż byli tacy co dołączali do ich złych diagnoz.
Pojechałam do kliniki we Wrocławiu. Pierwszy raz ktoś przeprowadził ze mna wywiad medyczny zanim w ogóle spotkałam się z lekarzem. Zostałam przebadana, wszelkie dotychczasowe diagnozy zostały obalone, podano mi przyczynę poprzednich błędnych diagnoz (dlaczego mogły być takie), nowa diagnoza okazała się błachostką, którą nawet nie musiałabym leczyć, jednak zdecydowałam się na leczenie. Dobrano mi pierwszy raz odpowiednie leki, które nie wywołuja u mnie efektów ubocznych.
Polecam nowoczesne kliniki i lekarzy, którzy nie zatrzymali się w rozwoju zawodowym. Bo ja przez lata niepotrzebnie straciłam sporo kasy i nerwów.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.