Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ginekolog

~Natalia niezalogowany
28 października 2009r. o 18:27
Polecam Panią Szwaj-Moreno, przyjmuje prywatnie na Osiedlu Kwiatowym albo na kase chorych w przychodni na Jeleniogorskiej ( dawno bylam na kase chorych wiec juz moze nie przyjmuje). Mi bardzo ten ginekolog odpowiada, dzisiaj u niej bylam:)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~IGA niezalogowany
28 października 2009r. o 19:22
Nie polecam doktora Ziół. byłam u niego raz ale to mi wystarczy naciągnoł mie na ful leków i stwierdził że ciąża prawdopodobnie się nie utrzyma.Poszłam do niego bo szybko potrzebowałam do ginekologa a byłam już po dwóch poronieniach.Znam osobiście dwi jego pacjentki które leczył naciągał na kase a na końcu stwierdził że je tylko ratuje in vitro,zmieniły lekarza i teraz mają po dwoje dzieci.Ja osobiscie polecam doktora Jastrz. z lubania choć za wizyte trzeba zapłacić 100 z usg. ale warto .Lekarz pożądny nie naciąga ma nowy sprzęt ,konsultuje się z kliniką we wrocławiu .Chodziłam do niego z dwiema ciążami i nie żałuje !!Jeden minus ,ma sporo pacjentek na wizyte czeka się ok.tydzień ,na miejscu robi KTG ,leczy niepłodność !!
~ANKA niezalogowany
28 października 2009r. o 20:10
BARTKOWIAK I POZDROWIENIA DLA NIEGO!!!
~ niezalogowany
28 października 2009r. o 21:39
jestem po przejsciach i w boleslawcu naprawde brak dobrego ginekologa bo jak cos sie naprawde dzieje to zle sie konczy a najgorsi sa ci ostatnio wymienieni dobzy sa przy zwyklym badaniu przy ciazy bez powaznych powiklan omijajcie ich szerokim lukiem
~Ewelina niezalogowany
28 października 2009r. o 22:10
polecam pana labert w zielonej gorze .. super specjalista i dobry doktor ... i nie drogi 100 zl za wizyte ...
3595
#jemiola nieaktywny
28 października 2009r. o 22:18
ja jestem zadowolona z Dr.Pawlika :)

Idiotka,naiwna??suka lub szmata???Jak wolisz,mi to lata.
~ niezalogowany
28 października 2009r. o 22:25
polecam Jastrzębskiego, Kukułę i Wiktora Jarosza[ Wrocław], nie polecam Ziół
~ niezalogowany
28 października 2009r. o 22:35
oj oj Dr.P..lik ma bardzo dużą ręke,zbadał mnie przed porodem nigdy nie zapomnę tego bólu!!!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza