~Natalia niezalogowany 28 października 2009r. o 18:27
Polecam Panią Szwaj-Moreno, przyjmuje prywatnie na Osiedlu Kwiatowym albo na kase chorych w przychodni na Jeleniogorskiej ( dawno bylam na kase chorych wiec juz moze nie przyjmuje). Mi bardzo ten ginekolog odpowiada, dzisiaj u niej bylam:)
Nie polecam doktora Ziół. byłam u niego raz ale to mi wystarczy naciągnoł mie na ful leków i stwierdził że ciąża prawdopodobnie się nie utrzyma.Poszłam do niego bo szybko potrzebowałam do ginekologa a byłam już po dwóch poronieniach.Znam osobiście dwi jego pacjentki które leczył naciągał na kase a na końcu stwierdził że je tylko ratuje in vitro,zmieniły lekarza i teraz mają po dwoje dzieci.Ja osobiscie polecam doktora Jastrz. z lubania choć za wizyte trzeba zapłacić 100 z usg. ale warto .Lekarz pożądny nie naciąga ma nowy sprzęt ,konsultuje się z kliniką we wrocławiu .Chodziłam do niego z dwiema ciążami i nie żałuje !!Jeden minus ,ma sporo pacjentek na wizyte czeka się ok.tydzień ,na miejscu robi KTG ,leczy niepłodność !!
jestem po przejsciach i w boleslawcu naprawde brak dobrego ginekologa bo jak cos sie naprawde dzieje to zle sie konczy a najgorsi sa ci ostatnio wymienieni dobzy sa przy zwyklym badaniu przy ciazy bez powaznych powiklan omijajcie ich szerokim lukiem
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.