Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ginekolog

165
#ar nieaktywny
21 września 2009r. o 18:56
Sekkmet napisał(a): w Bolesławcu nie ma dobrych ginekologów, ponad pięć lat straszono mnie jedną chorobą, na którą leczyłam się przez lata, nie było popraw, leki doprowadzały mnie do niesamowitych zmian w organiźmie. Straszono mnie bezpłodnością, usuwaniem jajników...miałam dosyć. Straszył mnie najbardziej dr. R. Ziółkowski, chociaż byli tacy co dołączali do ich złych diagnoz.

Pojechałam do kliniki we Wrocławiu. Pierwszy raz ktoś przeprowadził ze mna wywiad medyczny zanim w ogóle spotkałam się z lekarzem. Zostałam przebadana, wszelkie dotychczasowe diagnozy zostały obalone, podano mi przyczynę poprzednich błędnych diagnoz (dlaczego mogły być takie), nowa diagnoza okazała się błachostką, którą nawet nie musiałabym leczyć, jednak zdecydowałam się na leczenie. Dobrano mi pierwszy raz odpowiednie leki, które nie wywołuja u mnie efektów ubocznych.

Polecam nowoczesne kliniki i lekarzy, którzy nie zatrzymali się w rozwoju zawodowym. Bo ja przez lata niepotrzebnie straciłam sporo kasy i nerwów.

Zgadzam się, ja od dobrych kilku lat jeżdże do Wrocławia, dopiero tam lekarz zlecił mi wszelkie badania i dopiero wtedy została postawiona diagnoza, a tak przez lata przepisywano mi tylko hormony...bez diagnozy. Także polecam szczerze lekarzy we Wrocławiu!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3556
#Elela nieaktywny
21 września 2009r. o 23:28
Nie sadze,ze dobrzy lekarza sa tylko we Wrocławiu...ja natomiast jezdze do Lwówka do Dr Smoczyńskiego i bardzo Go sobie chwale,serdecznie kobitki POLECAM !!
165
#ar nieaktywny
22 września 2009r. o 8:03
Elela napisał(a): Nie sadze,ze dobrzy lekarza sa tylko we Wrocławiu...ja natomiast jezdze do Lwówka do Dr Smoczyńskiego i bardzo Go sobie chwale,serdecznie kobitki POLECAM !!

Oczywiście, do pierwszego problemu. Masz rację, że dobrzy lekarze są wszędzie, ja osobiście ze wszystkimi lekarzami wyniosłam się do Wrocławia. Jeśli kobieta nie ma problemów i idzie na rutynowe badanie, to jasne, że każdy lekarz będzie dobry, weryfikacja zaczyna się dopiero przy pierwszych schodach. Nie twierdzę, że we Lwówku takowgo nie ma, ale już nie ryzykuję po małych miastach i miasteczkach.
~kasia niezalogowany
22 września 2009r. o 10:48
ja nie polecam dr, pawlik niezauważyła 4 tygodniowej ciąży pozamacicznej dwa tygodnie póżniej trafiłam na stół a jak jej potem o tym powiedziałam to zaczela fochy strzelać i jak tu mieć zaufanie do niej nic mi nie wytłumaczyła a nawet powiedziała ze nastepna ciąża napewno tak samo sie skończy teraz szukam innego lekarza może zgorzelec albo lubań
~- niezalogowany
22 września 2009r. o 11:16
Kasia jestem po podobnych przejsciach,daj mi maila ,moze bede potrafiła pomoc z wyborem lekarza
~Gośka niezalogowany
28 października 2009r. o 17:24
Witam
Ja odradzam dr Ziółkowskiego. Stwierdził, że pomoże mi zajść w ciąże , a tylko wszystko pogorszył. Przepisywał od groma różnych leków po których miałam tylko doła i zdzierał kasę. Aż stwierdził, że tylko in vitro mnie ratuje, dałam sobie z nim spokój i za dwa miesiące okazało się , że jestem w ciąży. Dziewczyny przestańcie chodzić do niego on wymyśla choroby i tylko chce zedrzeć z nas pieniądze
~-ona niezalogowany
28 października 2009r. o 17:45
poterdzam dr Ziółkowski troche szaleje z diagnozami, u mnie i u mojej znajomwej sterdził raka, no a jak przyszłam za miesiąc po antybiotyku i odpowiednich badniach to wyzdrowaiłam ,, na szczęsice,
Nie mowiemże byłam zdrowa lae stawiać komuś odrazu taką diagnozę.. :/
~ niezalogowany
28 października 2009r. o 18:22
czy byl ktos w feminie w lubiniu jak tam jest szukam pomocy jestem po usunietym jajowodzie i chce znowu miec dziecko wiec potrzebny naprawde dobry ginekolog
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza