Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ginekolog

~ niezalogowany
28 października 2009r. o 23:07
CHOMA JEST THE BEST
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2087
#Wikunia nieaktywny
28 października 2009r. o 23:12
~ napisał(a): CHOMA JEST THE BEST

... nie przeczę że jest dobry... ale za te pieniądze jakie teraz bierze to wolę porządnego specjalistę we Wrocławiu

http://www.facebook.com/Krawiectwo.Melanii http://wikuniakwl02.wpiernicz.pl/vs
~czarna niezalogowany
29 października 2009r. o 8:28
Poradzicie mi ktory ginekolog jest najlepszy? to bedzie moja pierwsza wizyta!Z gory dziekuje:)
~ niezalogowany
29 października 2009r. o 8:39
~czarna napisał(a): Poradzicie mi ktory ginekolog jest najlepszy? to bedzie moja pierwsza wizyta!Z gory dziekuje:)

Tylko Kukuła! Trudno o kogoś bardziej kulturalnego i kompetentnego. To człowiek z sercem na dłoni, wzór dżentelmena, bardzo dobry specjalista. Jest drogi, ale naprawdę warto! Wizyta- 120 zł, przyjmuje na Konstytucji 3 Maja 5/15 w B-cu w poniedziałki, środy i piątki od godz. 16:00. Nie ma rejestracji-kto pierwszy ten lepszy.
~anonim w spódnicy niezalogowany
29 października 2009r. o 9:09
popieram. dr Kukuła :)
z tym, że przyjmuje na Konstytucji 3 Maja 5/5
wizyta 100 zł, z cytologią 120 zł
przyjumuje w poniedziałki, środy i piątki po 16, ale bardzo często szybciej zaczyna.
rejestracja nie jest konieczna, ale zawsze możesz zadzwonić i się zarejestrować. panie, które się rejestrowały mają pierwszeństwo. warto po przyjściu zapytać się, czy ktoś umawiał się wcześniej.
~zuzia niezalogowany
29 października 2009r. o 9:23
pani dr Pawlik naprawde przesympatyczna kobieta mila i troskliwa,cala ciaze mi prowadzila a mialam zatrucie to nawet dzwonila do szpitala pytac jak sie czuje itd,tylko ona uwiezcie :)a dr choma to lepiej nie mowic naciagacz i nic wiecej tak samo dr bartkowiak onia sie razem nadaja...
~JA niezalogowany
29 października 2009r. o 9:25
A gdzie pani Pawlik Przyjmuje?
~ niezalogowany
29 października 2009r. o 9:29
popieram w Bolesławcu tylko dr Kukuła!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza