~ddd napisał(a): odradzam doktora Z naciaga pacjentki na kase i niepotrzebnie stresuje .......... porazka jedna wielka
~rudiczka napisał(a): Drogie panie, ktory z naszych boleslawieckich ginekologow jest dobry w pozbywaniu sie wszelkich 'paskudztw' z pochwy? Od kilku lat walcze z uplawami, chodzilam do doktor Jeki i przy kazdej wizycie dostawalam recepty na leki przeciwgrzybiczne, ktore niestety nic nie pomogly :(Przetestowalam chyba wszystkie srodki na kandydoze, ale sadzac po informacjach z internetu, akurat nie grzybica sie mnie trzyma. Teraz chcialabym sie wybrac do innego ginekologa - niestety, nie stac mnie na wydawanie po 70zl na wizyte i nastepnej stowy na leki, ktore nic nie pomagaja. Najlepiej, zeby jakis lekarz w koncu zrobil jakies badanie wymazowe, bo za przeproszeniem, 'na węch', to pies moze... -.- Dziewczyny, pomozcie!
~Ewa napisał(a): Gagunia-ja dwa razy rodziłam w Lubaniu.Obie ciąże prowadził doktor Kukuła.Fachowiec w swojej dziedzinie i wspaniały człowiek.Wierz mi,nie ma potrzeby ,żeby lekarz prowadzący obejmował Cię specjalną opieką.Tam każdy lekarz traktuje cie jak swoją pacjentkę.
Przy żadnym z moich porodów nie było mojego doktora.Po wszystkim dopytywał o wszystko no i oczywiście gratulował.Moje porody przyjmowała doktor Komendzińska-rozmawiała ze mną jak byśmy się znały od lat.Wybirała sie właśnie na komunię do Bolesławca.Opowaidała o kreacji,którą kupiła,o przepisach na ciasta,a na koniec pomagała jak tylko mogła.POLECAM SZPITAL W LUBANIU!
~rudiczka napisał(a): Drogie panie, ktory z naszych boleslawieckich ginekologow jest dobry w pozbywaniu sie wszelkich 'paskudztw' z pochwy? Od kilku lat walcze z uplawami, chodzilam do doktor Jeki i przy kazdej wizycie dostawalam recepty na leki przeciwgrzybiczne, ktore niestety nic nie pomogly :(Przetestowalam chyba wszystkie srodki na kandydoze, ale sadzac po informacjach z internetu, akurat nie grzybica sie mnie trzyma. Teraz chcialabym sie wybrac do innego ginekologa - niestety, nie stac mnie na wydawanie po 70zl na wizyte i nastepnej stowy na leki, ktore nic nie pomagaja. Najlepiej, zeby jakis lekarz w koncu zrobil jakies badanie wymazowe, bo za przeproszeniem, 'na węch', to pies moze... -.- Dziewczyny, pomozcie!stosuj terapir hormonalną,a zapewniam cię,że wszystkie paskudztwa cię zostawią:)
~ napisał(a):~Ewa napisał(a): Gagunia-ja dwa razy rodziłam w Lubaniu.Obie ciąże prowadził doktor Kukuła.Fachowiec w swojej dziedzinie i wspaniały człowiek.Wierz mi,nie ma potrzeby ,żeby lekarz prowadzący obejmował Cię specjalną opieką.Tam każdy lekarz traktuje cie jak swoją pacjentkę.
Przy żadnym z moich porodów nie było mojego doktora.Po wszystkim dopytywał o wszystko no i oczywiście gratulował.Moje porody przyjmowała doktor Komendzińska-rozmawiała ze mną jak byśmy się znały od lat.Wybirała sie właśnie na komunię do Bolesławca.Opowaidała o kreacji,którą kupiła,o przepisach na ciasta,a na koniec pomagała jak tylko mogła.POLECAM SZPITAL W LUBANIU!
też 2 razy rodziłam w lubaniu i w pełni sie zgadzam POLECAM tez szpital