Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ginekolog

~aa niezalogowany
19 stycznia 2010r. o 15:11
~ddd napisał(a): odradzam doktora Z naciaga pacjentki na kase i niepotrzebnie stresuje .......... porazka jedna wielka

naciaga na kase jak kazdy ,a le pomaga skutecznie jest młodym bardzo dobrze wykształconym lekarzem , ajak naciąga troche na kase to mozna mu to wybaczyc przeciezz nie po darmo sie tyle lat uczył :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3043
#agrafka77 nieaktywny
19 stycznia 2010r. o 15:37
Ja tam nie czuję sie naciągana przez niego na kasę.Wręcz przeciwnie, za poprzednią wizytę skasował 20 zł(cytologia i badanie),dwie wstecz 50.Ale z tym stresowaniem to chyba masz rację-ale ma to też swoje dobre strony,bo wybadałam się wszerz i wzdłuż-ze strachu :D

W życiu musi być dobrze i niedobrze.Bo jak jest tylko dobrze to niedobrze.
~mysia niezalogowany
19 stycznia 2010r. o 20:33
~rudiczka napisał(a): Drogie panie, ktory z naszych boleslawieckich ginekologow jest dobry w pozbywaniu sie wszelkich 'paskudztw' z pochwy? Od kilku lat walcze z uplawami, chodzilam do doktor Jeki i przy kazdej wizycie dostawalam recepty na leki przeciwgrzybiczne, ktore niestety nic nie pomogly :(Przetestowalam chyba wszystkie srodki na kandydoze, ale sadzac po informacjach z internetu, akurat nie grzybica sie mnie trzyma. Teraz chcialabym sie wybrac do innego ginekologa - niestety, nie stac mnie na wydawanie po 70zl na wizyte i nastepnej stowy na leki, ktore nic nie pomagaja. Najlepiej, zeby jakis lekarz w koncu zrobil jakies badanie wymazowe, bo za przeproszeniem, 'na węch', to pies moze... -.- Dziewczyny, pomozcie!

Ja chodzę do kukuły. Też coś podobnego mi dolegało, no może nie tak długo. najpierw dostałam leki, ale nie pomogło na drugiej wizycie zrobił wymaz, dostałam robione globulki i po kłopocie. A okazało sie że miałam bakterię, tą samą co wywołuje anginę. Jeśli chodzi o koszty to 3 wizyty 200, wymaz 28, leki około 35 (te które pomogły)
~ niezalogowany
19 stycznia 2010r. o 20:42
Ja również polecam Kukułę. Jest bardzo dobry, a do tego niezwykle przyjazny, życzliwy, kulturalny. Niestety-jest też drogi. Wizyta to 120 zł (chyba, że znów podniósł ceny) i nie zdarzyło mi się, żeby choć raz wziął mniej, a bywam u niego często...Ale nie zamierzam zmieniać lekarza na innego.
~ niezalogowany
20 stycznia 2010r. o 17:26
~Ewa napisał(a): Gagunia-ja dwa razy rodziłam w Lubaniu.Obie ciąże prowadził doktor Kukuła.Fachowiec w swojej dziedzinie i wspaniały człowiek.Wierz mi,nie ma potrzeby ,żeby lekarz prowadzący obejmował Cię specjalną opieką.Tam każdy lekarz traktuje cie jak swoją pacjentkę.
Przy żadnym z moich porodów nie było mojego doktora.Po wszystkim dopytywał o wszystko no i oczywiście gratulował.Moje porody przyjmowała doktor Komendzińska-rozmawiała ze mną jak byśmy się znały od lat.Wybirała sie właśnie na komunię do Bolesławca.Opowaidała o kreacji,którą kupiła,o przepisach na ciasta,a na koniec pomagała jak tylko mogła.POLECAM SZPITAL W LUBANIU!

też 2 razy rodziłam w lubaniu i w pełni sie zgadzam POLECAM tez szpital
~ niezalogowany
20 stycznia 2010r. o 18:47
~rudiczka napisał(a): Drogie panie, ktory z naszych boleslawieckich ginekologow jest dobry w pozbywaniu sie wszelkich 'paskudztw' z pochwy? Od kilku lat walcze z uplawami, chodzilam do doktor Jeki i przy kazdej wizycie dostawalam recepty na leki przeciwgrzybiczne, ktore niestety nic nie pomogly :(Przetestowalam chyba wszystkie srodki na kandydoze, ale sadzac po informacjach z internetu, akurat nie grzybica sie mnie trzyma. Teraz chcialabym sie wybrac do innego ginekologa - niestety, nie stac mnie na wydawanie po 70zl na wizyte i nastepnej stowy na leki, ktore nic nie pomagaja. Najlepiej, zeby jakis lekarz w koncu zrobil jakies badanie wymazowe, bo za przeproszeniem, 'na węch', to pies moze... -.- Dziewczyny, pomozcie!
stosuj terapir hormonalną,a zapewniam cię,że wszystkie paskudztwa cię zostawią:)
~ niezalogowany
20 stycznia 2010r. o 20:56
~ napisał(a):
~Ewa napisał(a): Gagunia-ja dwa razy rodziłam w Lubaniu.Obie ciąże prowadził doktor Kukuła.Fachowiec w swojej dziedzinie i wspaniały człowiek.Wierz mi,nie ma potrzeby ,żeby lekarz prowadzący obejmował Cię specjalną opieką.Tam każdy lekarz traktuje cie jak swoją pacjentkę.
Przy żadnym z moich porodów nie było mojego doktora.Po wszystkim dopytywał o wszystko no i oczywiście gratulował.Moje porody przyjmowała doktor Komendzińska-rozmawiała ze mną jak byśmy się znały od lat.Wybirała sie właśnie na komunię do Bolesławca.Opowaidała o kreacji,którą kupiła,o przepisach na ciasta,a na koniec pomagała jak tylko mogła.POLECAM SZPITAL W LUBANIU!

też 2 razy rodziłam w lubaniu i w pełni sie zgadzam POLECAM tez szpital

Też rodziłam w Lubaniu i bardzo polecam dr Komendzińską. Wspaniała kobieta.
~xXx niezalogowany
21 lutego 2010r. o 23:18
Wiecie może czy dr Bartkowiak przyjmuje na kasę chorych?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza