~ezelka napisał(a): Orientujecie się może jacy lekarze ginekolodzy pracują obecnie w bolesławieckim szpitalu? Planuję kolejne dziecko i nie wiem na jakiego lekarza się zdecydować, chciałabym takiego który pracuje na oddziale w szpitalu w Bolesławcu. Dodam, że pierwszą ciążę prowadził mi Choma, w sumie byłam zadowolona ale chyba się drugi raz na niego nie zdecyduję.
~ezelka napisał(a): Orientujecie się może jacy lekarze ginekolodzy pracują obecnie w bolesławieckim szpitalu? Planuję kolejne dziecko i nie wiem na jakiego lekarza się zdecydować, chciałabym takiego który pracuje na oddziale w szpitalu w Bolesławcu. Dodam, że pierwszą ciążę prowadził mi Choma, w sumie byłam zadowolona ale chyba się drugi raz na niego nie zdecyduję.
~ napisał(a): ja chodze do doktora Ziółkowskiego. narazie jest ok. w porządku lekarz.
~ napisał(a):~ napisał(a): ja chodze do doktora Ziółkowskiego. narazie jest ok. w porządku lekarz.
odradzam Z.
wmawiał mi choroby i "czasową " bezpłodność ; dostałąm mnóstwo leków [ nie tanich]
zmieniłam lekarza-okazało się , że jestem zdrowa [ tymczasem dr Z. przepisywał mi leki działające antykoncepcyjnie-choć ja planowalam zajść w ciążę]
po zmianie dr Z na innego od razu zaszłam w ciążę, ciąża przebiegała prawidłowo, urodziłam 3 zdrowych dziec
ale co mnie nastrasszył to moje
~GENERALOSSS napisał(a):
kiedyś szłyszałem o badaniu ginekologicznym metodą chałuniczą czy to prawda?? :* :* :* :* :| ;(
~ napisał(a):~GENERALOSSS napisał(a):
kiedyś szłyszałem o badaniu ginekologicznym metodą chałuniczą czy to prawda?? :* :* :* :* :| ;(
Tobie przydałoby się badanie mózgu metodą profesjonalną!
Kolejny troll na tym forum:(