Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ginekolog

~do Ezelki niezalogowany
3 czerwca 2010r. o 19:31
~ezelka napisał(a): Orientujecie się może jacy lekarze ginekolodzy pracują obecnie w bolesławieckim szpitalu? Planuję kolejne dziecko i nie wiem na jakiego lekarza się zdecydować, chciałabym takiego który pracuje na oddziale w szpitalu w Bolesławcu. Dodam, że pierwszą ciążę prowadził mi Choma, w sumie byłam zadowolona ale chyba się drugi raz na niego nie zdecyduję.

http://www.zozbol.pl/oddzialy.php
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
3 czerwca 2010r. o 19:37
szczeze odradzam boleslawiec zwlaszcza dr.sz... i ch.... prawie umarlam teraz niemoge miec dzieci uciekajcie jak najdalej
~ niezalogowany
5 czerwca 2010r. o 8:25
~ezelka napisał(a): Orientujecie się może jacy lekarze ginekolodzy pracują obecnie w bolesławieckim szpitalu? Planuję kolejne dziecko i nie wiem na jakiego lekarza się zdecydować, chciałabym takiego który pracuje na oddziale w szpitalu w Bolesławcu. Dodam, że pierwszą ciążę prowadził mi Choma, w sumie byłam zadowolona ale chyba się drugi raz na niego nie zdecyduję.

Ja zdecydowałam się na Doktora Kukułe i nie żałuję bo to naprawdę wspaniały lekarz mam małe problemy z ciążą ale Doktor spokojnie mi wszystko wytłumaczył i zlecił badania.Zobaczymy jak dalej będzie ale mimo problemów w ciąży na razie jestem zadowolona i nie mogę nic złego powiedzieć.
~ niezalogowany
5 czerwca 2010r. o 13:09
~ napisał(a): ja chodze do doktora Ziółkowskiego. narazie jest ok. w porządku lekarz.

odradzam Z.
wmawiał mi choroby i "czasową " bezpłodność ; dostałąm mnóstwo leków [ nie tanich]

zmieniłam lekarza-okazało się , że jestem zdrowa [ tymczasem dr Z. przepisywał mi leki działające antykoncepcyjnie-choć ja planowalam zajść w ciążę]

po zmianie dr Z na innego od razu zaszłam w ciążę, ciąża przebiegała prawidłowo, urodziłam 3 zdrowych dzieci

ale co mnie nastrasszył to moje
~ niezalogowany
30 czerwca 2010r. o 0:25
~ napisał(a):
~ napisał(a): ja chodze do doktora Ziółkowskiego. narazie jest ok. w porządku lekarz.

odradzam Z.
wmawiał mi choroby i "czasową " bezpłodność ; dostałąm mnóstwo leków [ nie tanich]

zmieniłam lekarza-okazało się , że jestem zdrowa [ tymczasem dr Z. przepisywał mi leki działające antykoncepcyjnie-choć ja planowalam zajść w ciążę]

po zmianie dr Z na innego od razu zaszłam w ciążę, ciąża przebiegała prawidłowo, urodziłam 3 zdrowych dziec

ale co mnie nastrasszył to moje

RÓWNIEZ ODRADZAM DR Z.
~GENERALOSSS niezalogowany
30 czerwca 2010r. o 10:09

kiedyś szłyszałem o badaniu ginekologicznym metodą chałuniczą czy to prawda?? :* :* :* :* :| ;(
~ niezalogowany
30 czerwca 2010r. o 10:10
~GENERALOSSS napisał(a):

kiedyś szłyszałem o badaniu ginekologicznym metodą chałuniczą czy to prawda?? :* :* :* :* :| ;(

Tobie przydałoby się badanie mózgu metodą profesjonalną!
Kolejny troll na tym forum:(
~GENERALOSSS niezalogowany
30 czerwca 2010r. o 10:13
~ napisał(a):
~GENERALOSSS napisał(a):

Tobie przydałoby się badanie mózgu metodą profesjonalną!
Kolejny troll na tym forum:(

kocham cię :* :* :*
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza