Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ginekolog

~ niezalogowany
21 maja 2010r. o 14:30
~odpowiedź napisał(a):
~ napisał(a): Mam pytanko i prośbę -Czy doktor Kukuła przyjmuje nadal na Konstytucji 3 Maja?I czy ma ktoś numer tel.Bardzo proszę o tel.jeśli ktos posiada bo tu jest tyle stron że ciężko znaleść a nie wiem czy się coś nie zmieniło.Dziękuję.:)

Nic się nie zmieniło, przyjmuje od 16:00 w pon., śr. i piątki. Telefon (często odbiera go żona)-698 940 059

DZIĘKUJĘ BARDZO ZA SZYBKĄ ODPOWIEDZ.POZDRAWIAM.:)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~iwona niezalogowany
21 maja 2010r. o 14:33
hej najlepsza to jest Pani DR. Jeka
~ niezalogowany
21 maja 2010r. o 14:38
Ja mam problem bo nie wiem do kogo pójść słyszałam że Doktor Kukuła jest dobry.A gdzie przyjmuje Dokt.Jeka?
3028
#clasta nieaktywny
21 maja 2010r. o 14:47
ul.Gdanska, nowa niebieska kamienica, piatki od godziny ok. 10:00
165
#ar nieaktywny
21 maja 2010r. o 14:54
Już kiedyś wypowiadałam się na temat dr Jeki. Nie skierowała mnie na żadne badania tylko w ciemno przepisywała pigułki. Przez rok byłam u niej, dopiero gdy się przeniosłam do Wrocławia, postawiono mi po konkretnych badaniach diagnozę. dr Jeka może komuś pomogła, nie wiem, ale osobiście odradzam, jeśli nie masz problemu natury ginekologicznej. W Bolesławcu oprócz lekarza rodzinnego nie odwiedzam nikogo. Tyczy się to od dentysty, poprzez ortodontę, aż do ginekologa i innych, tak samo moi rodzice.

To są moje osobiste doświadczenia, dopóki nic się nie dzieje, to można chodzić. Schody zaczynają się przy komplikacjach.

pozdrawiam

ar
~krysia niezalogowany
21 maja 2010r. o 15:11
mam pytanie.. mam 20 lat i zastanawiam się czy mając skierowanie na mammografię muszę płacić za badanie??
~ niezalogowany
21 maja 2010r. o 15:27
~krysia napisał(a): mam pytanie.. mam 20 lat i zastanawiam się czy mając skierowanie na mammografię muszę płacić za badanie??

W tym wieku na mammografię?Ja jeżdżę do Lwówka do Dokt.Kucia.Bada piersi i robi usg.Przyjmuje prywatnie i w przychodni na NFZ.mOIM ZDANIEM BARDZO DOBRY ONKOLOG.
~ niezalogowany
21 maja 2010r. o 16:55
~ napisał(a):
~krysia napisał(a): mam pytanie.. mam 20 lat i zastanawiam się czy mając skierowanie na mammografię muszę płacić za badanie??

W tym wieku na mammografię?Ja jeżdżę do Lwówka do Dokt.Kucia.Bada piersi i robi usg.Przyjmuje prywatnie i w przychodni na NFZ.mOIM ZDANIEM BARDZO DOBRY ONKOLOG.

najmłodsza dziewczynka chora na raka piersi w dolnośląskim miała 13 lat.. co za różnica kiedy badanie? jest potrzeba to jak najbardziej badanie jest konieczne..
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Nowe domy!