Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ginekolog

3028
#clasta nieaktywny
21 maja 2010r. o 19:46
ar napisał(a): Już kiedyś wypowiadałam się na temat dr Jeki. Nie skierowała mnie na żadne badania tylko w ciemno przepisywała pigułki. Przez rok byłam u niej, dopiero gdy się przeniosłam do Wrocławia, postawiono mi po konkretnych badaniach diagnozę. dr Jeka może komuś pomogła, nie wiem, ale osobiście odradzam, jeśli nie masz problemu natury ginekologicznej. W Bolesławcu oprócz lekarza rodzinnego nie odwiedzam nikogo. Tyczy się to od dentysty, poprzez ortodontę, aż do ginekologa i innych, tak samo moi rodzice.

To są moje osobiste doświadczenia, dopóki nic się nie dzieje, to można chodzić. Schody zaczynają się przy komplikacjach.

pozdrawiam
ar
To moze tak z czystej przestrogi...lekarza rodzinnego tez zmien na wroclawskiego skoro tutaj wszyscy sa beee?
Zastanow sie co piszesz, wnioskuje, ze cale spoleczenstwo boleslawca powinno leczyc sie we Wroclawiu, czyli najlepiej bedzie pozamykac lokalne szpitale, przychodnie etc.
Przeciez to jest oczywiste, kazdy kogo dotnie cos powazniejszego bedzie szukal najlepszego specjalisty, najlepszego szpitala a tacy niekoniecznie sa w Boleslawcu ale...ze zwyklym bolem zeba jechac 100km?
Teraz kozaczysz bo mieszkasz we Wroclawiu?

Zmoderowano 21.05.2010 godz.21:35 - powód: cytat (dotka)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~PANI KASIA niezalogowany
21 maja 2010r. o 21:39
Nie mam od 4 m-cy miesiączki i zrobiłam dwa testy ciążowe i dały wynik negatywny, borykam się z tym problemem od kilku lat bezskutecznie ;( Wszyscy lekarze do których chodziłam mówili że po urodzeniu pierwszego dziecka wszystko sie unormuje - dziś córeczka ma pięć lat a ja mam dalej problem i już opadają mi ręce i nie mam siły z tym walczyć. Brałam tabletki anty. i bolało mnie od nich bardzo serce tak więc przestałam i ból serca ustąpił ale poza tym nic innego się nie poprawiło
Proszę drogie panie napiszcie coś na ten temat być może któraś wie więcej na ten temat :)
Boję się że z takiego czegoś może kiedyś wyjść jakaś choroba :|
2160
#karol88 nieaktywny
21 maja 2010r. o 22:08
~PANI KASIA napisał(a): Nie mam od 4 m-cy miesiączki i zrobiłam dwa testy ciążowe i dały wynik negatywny, borykam się z tym problemem od kilku lat bezskutecznie ;( Wszyscy lekarze do których chodziłam mówili że po urodzeniu pierwszego dziecka wszystko sie unormuje - dziś córeczka ma pięć lat a ja mam dalej problem i już opadają mi ręce i nie mam siły z tym walczyć. Brałam tabletki anty. i bolało mnie od nich bardzo serce tak więc przestałam i ból serca ustąpił ale poza tym nic innego się nie poprawiło
Proszę drogie panie napiszcie coś na ten temat być może któraś wie więcej na ten temat :)
Boję się że z takiego czegoś może kiedyś wyjść jakaś choroba :|

miałam kiedyś podobny problem, co jakiś czas zanikała mi miesiączka. ginekolodzy przepisywali mi różne estrogeny, antykoncepty itp. aż w końcu dostałam lek o nazwie: DUPHASTON, firmy Solvay Pharmaceuticals, zawierający dydrogesteronum 10 mg. Wzięłam jedno opakowanie (20 tabletek) i od tego czasu mam regularne miesiączki :) spróbuj, może a nuż :]
165
#ar nieaktywny
21 maja 2010r. o 22:40
clasta napisał(a):
To moze tak z czystej przestrogi...lekarza rodzinnego tez zmien na wroclawskiego skoro tutaj wszyscy sa beee?
Zastanow sie co piszesz, wnioskuje, ze cale spoleczenstwo boleslawca powinno leczyc sie we Wroclawiu, czyli najlepiej bedzie pozamykac lokalne szpitale, przychodnie etc.
Przeciez to jest oczywiste, kazdy kogo dotnie cos powazniejszego bedzie szukal najlepszego specjalisty, najlepszego szpitala a tacy niekoniecznie sa w Boleslawcu ale...ze zwyklym bolem zeba jechac 100km?
Teraz kozaczysz bo mieszkasz we Wroclawiu?
Zmoderowano 21.05.2010 godz.21:35 - powód: cytat (dotka)

A czy nie napisałam, że to są moje osobiste doświadczenia? Proszę czytać uważniej. I nie napisałam, że wszystkim odradzam itd... Poza tym "nie kozaczę", i nie mieszkam we Wrocławiu. Pytanie dotyczyło ginekologa, odniosłam się do dr Jeki, i miałam prawo wypowiedzieć się. Ciesz się, że nie masz problemów zdrowotnych. Więc jesli masz coś do powiedzenia na wyżej wymieniony temat to proszę bardzo. A nie pisz mi, że "kozaczę".
~ niezalogowany
31 maja 2010r. o 9:19
ja chodze do doktora Ziółkowskiego. narazie jest ok. w porządku lekarz.
~zuza niezalogowany
31 maja 2010r. o 9:59
Zmienilabyś swoją opinię o tym "cudownym" lekarzu jak wystąpilyby problemy,czego Ci nie Zyczę. Wiele ciąż przebiega bez komplikacji i to nie jest zasluga lekarzy tylko nasza i naszego samopoczucia. A wlaśnie gdy jest coś nie tak to Twój doktorek nie nadaję się do niczego,mialam z nim do czynienia to potrafil tylko usunąć ciązę bo nie chcialo mu się podejmować prowadzenia ciąży wysokiego ryzyka choć lekarz kardiolog byl innego zdania powiedzial że gdyby pożądny lekarz ginekolog poprowadzil ciąże bylo by ok. Ale niestety takich lekarzy w Bolesawcu BRAK!!!
~xx niezalogowany
31 maja 2010r. o 10:07
Ziołkowskiego odradzam wyslal mnie na operacje bez podstaw skonsultowalam decyzje z innym lekarzem i wyszlo wszystko ok a ten mi raka wmowil masakra kurde kasy wydalam ze szok .......... odradzam !!!!!!!
~ezelka niezalogowany
3 czerwca 2010r. o 19:07
Orientujecie się może jacy lekarze ginekolodzy pracują obecnie w bolesławieckim szpitalu? Planuję kolejne dziecko i nie wiem na jakiego lekarza się zdecydować, chciałabym takiego który pracuje na oddziale w szpitalu w Bolesławcu. Dodam, że pierwszą ciążę prowadził mi Choma, w sumie byłam zadowolona ale chyba się drugi raz na niego nie zdecyduję.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza