ar napisał(a): Już kiedyś wypowiadałam się na temat dr Jeki. Nie skierowała mnie na żadne badania tylko w ciemno przepisywała pigułki. Przez rok byłam u niej, dopiero gdy się przeniosłam do Wrocławia, postawiono mi po konkretnych badaniach diagnozę. dr Jeka może komuś pomogła, nie wiem, ale osobiście odradzam, jeśli nie masz problemu natury ginekologicznej. W Bolesławcu oprócz lekarza rodzinnego nie odwiedzam nikogo. Tyczy się to od dentysty, poprzez ortodontę, aż do ginekologa i innych, tak samo moi rodzice.
To są moje osobiste doświadczenia, dopóki nic się nie dzieje, to można chodzić. Schody zaczynają się przy komplikacjach.
pozdrawiam
ar
To moze tak z czystej przestrogi...lekarza rodzinnego tez zmien na wroclawskiego skoro tutaj wszyscy sa beee?
Zastanow sie co piszesz, wnioskuje, ze cale spoleczenstwo boleslawca powinno leczyc sie we Wroclawiu, czyli najlepiej bedzie pozamykac lokalne szpitale, przychodnie etc.
Przeciez to jest oczywiste, kazdy kogo dotnie cos powazniejszego bedzie szukal najlepszego specjalisty, najlepszego szpitala a tacy niekoniecznie sa w Boleslawcu ale...ze zwyklym bolem zeba jechac 100km?
Teraz kozaczysz bo mieszkasz we Wroclawiu?
Zmoderowano 21.05.2010 godz.21:35 - powód: cytat (dotka)