Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ginekolog

~Lwiczka niezalogowany
17 stycznia 2011r. o 12:11
Dziękuję bardzo Aga :*
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4880
#olciaa nieaktywny
17 stycznia 2011r. o 12:49
~Aga napisał(a):
~Lwiczka napisał(a): witam , mam prośbę czy ktoś mi może dać namiary na dr L.Kukułę - nr tel. adres gdzie przyjmuje , będę wdzięczna , pozdrawiam :*

http://www.medycynaiuroda.com.pl/index.php?ac=producent&id=1410238 tu jest wszystko

tam jest napisane ze od 16 do 18 tylko w tych godz przyjmuje?
~aga niezalogowany
17 stycznia 2011r. o 13:12
olciaa napisał(a):
~Aga napisał(a):
~Lwiczka napisał(a): witam , mam prośbę czy ktoś mi może dać namiary na dr L.Kukułę - nr tel. adres gdzie przyjmuje , będę wdzięczna , pozdrawiam :*

http://www.medycynaiuroda.com.pl/index.php?ac=producent&id=1410238 tu jest wszystko

tam jest napisane ze od 16 do 18 tylko w tych godz przyjmuje?

Nie, doktor Kukuła przyjmuje do ostatniej pacjentki. Jak się zadzwoni na podaną komórkę, to odbierze żona doktora i umówi na konkretną godzinę. Bywa, ze doktor może przyjechać nawet z samego rana do gabinetu i przyjąć jedną pacjentkę-która poprosiła o inny termin wizyty.
4662
#Lusia nieaktywny
17 stycznia 2011r. o 15:22
~Aga napisał(a):
olciaa napisał(a): ILE KUKUŁA BIERZE ZA WIZYTE?

100zł wizyta 120 z cytologią.Drogo ale na prawdę warto.

80 zł wizyta, 100 zł z usg, 140 zł z cytologią :]
~ niezalogowany
17 stycznia 2011r. o 15:31
nasi lekarze cenia sie juz jak lekarz z prywatnej kliniki tylko brak prawdziwego gabinetu i wiedzy a tak przy okazji to badanie cytologiczne niby jest darmowe tylko czemu tu w b-c zanie kasuja.
~ niezalogowany
17 stycznia 2011r. o 15:33
~Ola napisał(a):
~Katrina napisał(a): Ja jak najbardziej z całego serca polecam dr.Mariusza Bartkowiaka . Jestem w 40 tygodniu ciąży i przez całą ciąże właśnie uczęszczałam do tego oto lekarza . Zawsze ma dla mnie czas i potrafi odpowiedzieć mi na każde moje pytanie . Jest bardzo miłym i serdecznym człowiekiem . Dr. Mariusz Bartkowiak przyjmuje w poniedziałki państwowo od godziny 9 do 11 oczywiście z wcześniejszą rejestracją chyba , że jest kobieta w ciąży to nie musi się rejestrować , ale musi mieć założoną książeczkę natomiast prywatnie przyjmuję w STOMADENCIE wizyta kosztuje 80 złotych , ale warto zapłacić ponieważ owe badanie jest wykonane na prawdę solidnie!!

Przez tego pana o małło nie umarłam bo się ociągał przy ciąży pozamacicznej. diagnozy słyszałam..jak go widze to aż mnie ciarki przechodzą.Widać,że twoja ciąża jest bezproblemowa to i lekarz nie ma tu nic ,,do roboty"

OLA przeszlam to samo i bardzo zależy mi na kontakcie z tobom
~juliś niezalogowany
17 stycznia 2011r. o 15:53
a ile kosztuje u dr.Jeki? usg piersi i cytologia?
~ niezalogowany
17 stycznia 2011r. o 16:01
bardzo polecam MEDICONCEPT Wrocłąw na Krzyckiej
szczególnioe dr Wiktor Jarosz i Piotr Halama

przeszłąm w bolesławcu doktorów : Pawlik, Choma, Szwaj, Ziółkowski i Kukuła - mam porównanie , dlatego polecam dr Jarosza
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BZ Academy zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza