Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ginekolog

~ niezalogowany
18 stycznia 2011r. o 19:14
~Ewcia napisał(a): Ja chodzę do przychodni na ul. Piaskową do dr Horbanowicz. Wizyta prywatna kosztuje 80 zł ale przyjmują również na NFZ.

to jest pani czy pan doktor? nigdy nie słyszałam, o tym doktorze proszę o więcej informacji.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
18 stycznia 2011r. o 19:23
~Ewcia napisał(a): Ja chodzę do przychodni na ul. Piaskową do dr Horbanowicz. Wizyta prywatna kosztuje 80 zł ale przyjmują również na NFZ.

ta pani kiedyś pracowała w przychodni na Staszica jako "lekarz rodzinny"... :P
~Ewcia niezalogowany
18 stycznia 2011r. o 19:37
To pani dr Renata Horbanowicz.
Prowadzi mi ciążę i jestem bardzo zadowolona.
Przyjmuje również w szpitalu z tego co pamiętam w środy i piątki rano. Na Piaskowej od 15 na pewno w poniedziałki a czy w jakieś inne dni tygodnia to nie wiem trzeba się dowiedzieć telefonicznie.
Tel do Biomedu 75 647 34 80.
~ niezalogowany
18 stycznia 2011r. o 21:45
Dziękuję ci Ewcia za informacje... niestety mam jakąś blokadę psychiczną przed panami doktorami i szukam dobrej pani ginekolog :)
~Ewcia niezalogowany
18 stycznia 2011r. o 22:13
Przecież napisałam, że dr Horbanowicz to kobieta :)
~ niezalogowany
19 stycznia 2011r. o 15:01
~ napisał(a): UWAGA na Ziółkowskiego,mnie leczył rok na chlamydię,przez przypadek dowiedziałam się ,ze moją znajoma także.Zrobiłam DNA bakterii we Wrocławiu i okazało się ,ze nigdy nie miałam takiej bakterii.znam cztery dziewczyny z taka samą cytologią.

To jest jakiś obłęd, jak dla mnie sprawa wymaga nagłośnienia. Mi również niby wykrył chlamydię, nie wiadomo skąd. Po przyjęciu tony antybiotyków, kolejny wynik również jest dodatni. Dowiedziałam się od znajomych, że mają taki sam problem, więc coś tu jest nie tak!! !! !!
5959
#edzia25 nieaktywny
19 stycznia 2011r. o 15:31
Do dr Renaty Horbanowicz chodziłam przed i w trakcie ciąży. Jest b. dobra w tym co robi. Dalej będę chodzic do niej na kontrole. Sympatyczna kobieta, która wie co robi. Przyjmuje na ul. Piaskowej i w przychodni przy szpitalu (w szpitalu jest się łatwiej zarejestrować)
~ niezalogowany
19 stycznia 2011r. o 15:48
u mnie to samo...iles serii antybiotykow, ktore i tak nie pomogly...zmieniam lekarza ale na jakiego?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza