Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ginekolog

4382
#rusalka nieaktywny
4 stycznia 2011r. o 20:44
etam nie ma zniżek na tabletki, na Diane35 sa na bank,bo ma zastosowanie lecznicze :) kosztuje coś koło 10 zeta a pomaga zwalczyc tradzik i inne cuda np.nadmierne owłosienie tak wiec dwa w jednym ... nie krzyczcie na dziewczyne ,ze spytala,mysle,ze chodzilo jej własnie o to ... :) tabletki powinien wypisac kazdy ..a jak masz dobrego lekarza rodzinnego to kolejne opakowania pewnie Ci wypisze ,gdy go poprosisz ;)

Człowiek ma to,na co się zgadza .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~juliś niezalogowany
14 stycznia 2011r. o 21:52
przyjmuje jeszcze dr. D.Jeka w BC?
jesli tak to kiedy i ile kosztuje wizyta..pozdrawiam:)
slyszalam, ze jest b.dobra.
~salsa niezalogowany
15 stycznia 2011r. o 11:39
tak przyjmuje tylko w piątki ul gdańska w tych nowych kamienicach wejscie od podwórka. cena samej wizyty to 80 zł
~ niezalogowany
15 stycznia 2011r. o 18:01
Tylko dr.Kukuła jest najlepszy-tam zawsze pełno kobiet na wizyte przychodzi.Polecam.
4076
#ediita2 nieaktywny
15 stycznia 2011r. o 21:25
~ napisał(a): Tylko dr.Kukuła jest najlepszy-tam zawsze pełno kobiet na wizyte przychodzi.Polecam.

ja tez szukalam i znalazlam potwierdzam Kukuła
~julittaa84 niezalogowany
17 stycznia 2011r. o 10:48
hej,możecie mi napisac gdzie w Bolesławcu przyjmująginekolodzy na NFZ???????????????
5799
CZARNULA83
17 stycznia 2011r. o 10:50
Kiedyś przyjmowali w Stomadencie ... Choma i Bartkowiak... w tamtym roku pytałam to nie mieli już kasy :( ale spróbuj teraz może się uda :]
Albo pani Pawlik ;) chociaż nie polecam.
~v niezalogowany
17 stycznia 2011r. o 10:52
Bajerowa i Pawlik nie wiem jak nazywa się ta ulica ale jest to na przeciwko apteki pod klonami.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.