Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ginekolog

~ niezalogowany
21 marca 2011r. o 17:01
http://zdrowie.onet.pl/zycie-i-zdrowie/z-zycia-ginekologa,1,4211786,artykul.html
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~maggie niezalogowany
21 marca 2011r. o 19:34
~maggie napisał(a): ładnie to samo. od roku dr. Z leczy mnie na chlamydie, zrobiłam tone badan, przyjełąm trzy serie antybiotyków po których leciałam w dosłownym tego słowa znaczeniu. sama juz nie wiem co robić bo do tej pory nigdy nie miałam problemów, moja miesiączka przychodziła z zegarkiem w ręku i to bez antykoncepcji. w pierwszy wynik uwierzyłam, w kolejny tez ale 3 wynik ten sam po takiej ilości leków i przy takim dbaniu o higiene mnie zadziwił...zdecydowałam sie na powtórzenie cytologii u dwóch innych lekarzy i bede czekac na wyniki. fakt faktem nie planuje dzieci w przeciągu najbliższych dwóch trzech lat ale to co usłyszałam chlamydia powoduje uszkodzenie jajników...nie jedną noc już przepłakałam, ale mój chłopak w końcu sie bardzo wkurzył i sam zaczął szukać innych lekarzy, bo jego też drażniło to ciągłe łykanie tebleteczek i zostawianie po min. 100 zł w aptekach.

czy któraś z was miała coś podobnego? piszcie

Zmoderowano 21.03.2011 godz.19:52 - powód: cytowanie (sentinel)
~kqasia niezalogowany
21 marca 2011r. o 21:09
ja miałam to samo:) zmieniłam lekarza
2087
#Wikunia nieaktywny
22 marca 2011r. o 19:30
~maggie napisał(a):
~maggie napisał(a): ładnie to samo. od roku dr. Z leczy mnie na chlamydie, zrobiłam tone badan, przyjełąm trzy serie antybiotyków po których leciałam w dosłownym tego słowa znaczeniu. sama juz nie wiem co robić bo do tej pory nigdy nie miałam problemów, moja miesiączka przychodziła z zegarkiem w ręku i to bez antykoncepcji. w pierwszy wynik uwierzyłam, w kolejny tez ale 3 wynik ten sam po takiej ilości leków i przy takim dbaniu o higiene mnie zadziwił...zdecydowałam sie na powtórzenie cytologii u dwóch innych lekarzy i bede czekac na wyniki. fakt faktem nie planuje dzieci w przeciągu najbliższych dwóch trzech lat ale to co usłyszałam chlamydia powoduje uszkodzenie jajników...nie jedną noc już przepłakałam, ale mój chłopak w końcu sie bardzo wkurzył i sam zaczął szukać innych lekarzy, bo jego też drażniło to ciągłe łykanie tebleteczek i zostawianie po min. 100 zł w aptekach.

czy któraś z was miała coś podobnego? piszcie

ja po pierwszym takim wyniku u Z poszłam do innego lekarza B-P i czekam na wyniki ale ona też nie wierzy. on też mnie porządnie nastraszył i przez ponad miesiąc miałam takiego stracha że aż. do tego prawie na chama chciał mnie naciągnąć na wkładkę Mirena co dla mnie już na sam początek było podejrzane. do tego kilka markerów i innych badań dość kosztownych i tona drogich leków, jeszcze dochodzę do siebie po lekach od niego ( w tym hormonach).

jak kogoś stać to polecam Ch ze stomadentu a jak nie czujecie potrzeby przepłacania za sprzęt to B-P z grunwaldzkiej

a od większych problemów to szukajcie lekarzy we weroku

Dopisane 22.03.2011r. o godz. 19:30:

we Wrocku miało być

dziś odebrałam wyniki cytologii od B-P i są dobre a u Ziółkowskiego było nieciekawie, spróbuje jeszcze raz zrobić u innego i zobaczymy

http://www.facebook.com/Krawiectwo.Melanii http://wikuniakwl02.wpiernicz.pl/vs
~naat niezalogowany
24 marca 2011r. o 13:42
Uważam, ze kobiety które zostały oszukane przez doktora Z. powinny się razem zebrać i coś z tym zrobić.
U mnie również wykrył bakterie o której mowa, na realizacje recept wydałam ok 220zl. Prawie półtora miesiąca spędziłam na antybiotykach i globulkach.
O nerwach nie muszę pisać, bo każda je miała...

Zrobiłam kontrolne badanie cytologiczne - u innego lekarza (gdyż stwierdziłam, ze do tego oszusta więcej nie pójdę) i wszystko jest w najlepszym porządku.

Moze jest szansa, żeby doktorek zapłacił wszystkim kobieta które przeszły przez niego piekło i wydały nie potrzebna ilość pieniędzy?
~Anika niezalogowany
24 marca 2011r. o 15:08
Ja rownież polecam Panią dr. Yeke. to najlepszy ginekolog w Bolesławcu. Jeśli się ma jakieś problemy to tylko do niej, długo się czeka ALE WARTOO ::;))))))
~ niezalogowany
24 marca 2011r. o 15:34
No tak... dr. Z u mnie tez wykryl ta sama bakterie, ktora wykrywa u prawie kazdej kobiety... czytalam gdzies, ze ciezko zajsc przy tym w ciaze a ja zaszlam szybko... doktor powiedzial, ze trzeba poczekac az plod sie lepiej rozwinie a pozniej bedziemy dalej leczyc, tylko teraz troche sie boje, bo jesli to wymyslona choroba to nie chcialabym, zeby trul moje dziecko jakimis antybiotykami zupelnie niepotrzebnie. ktos jeszcze dostal taka diagnoze od tego doktora i sie okazala bledna?
~xx niezalogowany
24 marca 2011r. o 19:38
uwazaj na tego lekarza wiej daleko gdzie sie da ja ucieklam do swojego dawnego lekarza Kukuła sie nazywa polecam prowadzil mi 2 ciaze rzeczowy wszystko tlumaczy wizyty mozna umowic na tel polecam uwazaj na dzidzie to skarb ...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.