Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ginekolog

~marta niezalogowany
22 lutego 2011r. o 9:44
~Justyś napisał(a): Proszę o podpowiedź: gdzie i w jakich dniach i godzinach przyjmuje dr Jeka? Czy można zrobić bad USG i cytologię ?

Dr.Jeka przyjmuje na ulicy gdańskiej w nowym budownictwie. Wchodzi sie od tyłu, czyli od podwórka. Ja też na poczatku nie wiedziałam, ale jest szyld także na pewno znajdziesz :-) Oczywiście, że pani doktor robi usg i cytologie jesli sobie tego życzysz :-)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~marta niezalogowany
28 lutego 2011r. o 9:07
Dziewczyny a powiedzcie która z was robiła sobie kiedyś tzw. próby wątrobowe? Ponoc przy stosowaniu tabletek antykoncepcyjnych trzeba takie badanie wykonywac co jakiś czas....
~aga niezalogowany
28 lutego 2011r. o 9:11
Oczywiście, ze przy antykoncepcji należy okresowo robić próby wątrobowe i krzepliwość krwi (wskaźnik INR), gdyż tabletki mają wpływ na pracę wątroby (jakby nie było-jest to dla niej obciążenie) i mogą wpływać też na krzepliwość. Tylko, że żaden ginekolog raczej oczywiście tego nie powie, samemu trzeba o to zadbać. Ja raz na jakiś czas robię sobie takie badania.
A powiedz Marto, jaką metodą w końcu pani Jeka pobierała cytologię?
Pozdrawiam.

Zmoderowano 21.03.2011 godz.19:47 - powód: cytowanie (sentinel)
~ niezalogowany
28 lutego 2011r. o 19:39
No ja rozumiem, że nie każdy ginekolog o tym powie. Ale mi właśnie dr. Jeka poleciła wykonanie tego badania. Wcześniej chodziłam do innych ginekologów i żaden nawet nie zapytał czy robiłam sobie takie badanie. A ja przyznam się, że nie wiedziałam o możliwości takich badań....a co do pobierania cytologii przez dr. Jekę to oczywiście nie tymi przeklętymi szpatułkami, tylko szczoteczką czy jakoś tak to sie nazywa :)

Zmoderowano 21.03.2011 godz.19:48 - powód: cytowanie (sentinel)
~marta niezalogowany
28 lutego 2011r. o 19:40
To ja napisałam Marta

Zmoderowano 21.03.2011 godz.19:48 - powód: cytowanie (sentinel)
~ niezalogowany
28 lutego 2011r. o 20:25
~marta napisał(a): Dziewczyny a powiedzcie która z was robiła sobie kiedyś tzw. próby wątrobowe? Ponoc przy stosowaniu tabletek antykoncepcyjnych trzeba takie badanie wykonywac co jakiś czas....

ja robiłam
~maggie niezalogowany
21 marca 2011r. o 12:13
~ napisał(a): UWAGA na Ziółkowskiego,mnie leczył rok na chlamydię,przez przypadek dowiedziałam się ,ze moją znajoma także.Zrobiłam DNA bakterii we Wrocławiu i okazało się ,ze nigdy nie miałam takiej bakterii.znam cztery dziewczyny z taka samą cytologią.

To jest jakiś obłęd, jak dla mnie sprawa wymaga nagłośnienia. Mi również niby wykrył chlamydię, nie wiadomo skąd. Po przyjęciu tony antybiotyków, kolejny wynik również jest dodatni. Dowiedziałam się od znajomych, że mają taki sam problem, więc coś tu jest nie tak!! !! !!

mam dokładnie to samo. od roku dr. Z leczy mnie na chlamydie, zrobiłam tone badan, przyjełąm trzy serie antybiotyków po których leciałam w dosłownym tego słowa znaczeniu. sama juz nie wiem co robić bo do tej pory nigdy nie miałam problemów, moja miesiączka przychodziła z zegarkiem w ręku i to bez antykoncepcji. w pierwszy wynik uwierzyłam, w kolejny tez ale 3 wynik ten sam po takiej ilości leków i przy takim dbaniu o higiene mnie zadziwił...zdecydowałam sie na powtórzenie cytologii u dwóch innych lekarzy i bede czekac na wyniki. fakt faktem nie planuje dzieci w przeciągu najbliższych dwóch trzech lat ale to co usłyszałam chlamydia powoduje uszkodzenie jajników...nie jedną noc już przepłakałam, ale mój chłopak w końcu sie bardzo wkurzył i sam zaczął szukać innych lekarzy, bo jego też drażniło to ciągłe łykanie tebleteczek i zostawianie po min. 100 zł w aptekach.

Zmoderowano 21.03.2011 godz.19:53 - powód: cytowanie (sentinel)
~xx niezalogowany
21 marca 2011r. o 14:23
ten doktorek powinien ktos sie za niego zabtrac mnie tez tak leczyl ze forsy namarnowalam strachu sie najadlam juz mnie kazal kroic masakra nie chodzcie do niego !!!!!!!!!!!! naciaga na kase !!!!!!!! poszlam do innego to zalamal rece na takie praktyki uwazajcie na doktora Z ze starzynskiego jak wam kasy nie szkoda i nerwow swoich i rodziny ....
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza