Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Supermarket w Gromadce- konflikt interesów?

8416
#MichalGromadka nieaktywny
28 stycznia 2012r. o 18:43
Nemo chcecie spotkania ? odważę się spotkać i porozmawiać pod warunkiem, że ty pierwszy odważysz się do mnie odezwać powiedzieć kim jesteś i zorganizujemy je razem ty jako strona za marketem z swoimi argumentami i ludźmi którzy mają takie zdanie jak ty i ja również w ten sam sposób idziesz na taki układ ? Dla mnie to nie problem wszyscy wiecie kim jestem, jeżeli jesteście z gromadki naprawdę pewnie widujecie mnie na co dzień. Nemo pisz PW jeżeli jesteś za tym co napisałem albo gdzie kolwiek gdzie możesz mieć ze mną kontakt
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
8416
28 stycznia 2012r. o 18:55
Ale ja nic nie muszę rozumieć i nie mam potrzeby w chwili obecnej iść do pośredniaka ja nie po dobre rady co mam zrobić tu jestem tylko po to żeby wyrazić swoje zdanie to wy to w końcu zrozumcie nie odnoście się do mojej osoby tylko do tematu.

Dopisane 28.01.2012r. o godz. 18:55:

Na tyle by było dyskusji w necie. Będą jeszcze okazje dla tych którzy chcą wyrazić normalnie na spotkaniu w realu swoje zdanie i tam się zapewne spotkamy pozdrawiam :)
~ niezalogowany
28 stycznia 2012r. o 19:00
Michał czy pracowałeś kiedyś w markecie że tak mówisz że jest żle nie dobrze i w ogóle?!
~ niezalogowany
28 stycznia 2012r. o 19:02
~ napisał(a): Michał czy pracowałeś kiedyś w markecie że tak mówisz że jest żle nie dobrze i w ogóle?!
TAK PRACOWAŁ W BRICO
8416
28 stycznia 2012r. o 19:03
Tak pracowałem ale ja naprawdę już kończę dyskusje jeżeli ktoś chce normalnie porozmawiać zapraszam na gg 545367
~ niezalogowany
28 stycznia 2012r. o 19:04
i jak źle było w tym Brico? Może trzeba było tam pozostać?
8416
28 stycznia 2012r. o 19:04
Brico to inna inszość zupełnie inna branża pracoalem w carrefour :P ok trzymajcie się :)
~ niezalogowany
28 stycznia 2012r. o 19:11
market to market i tu niema innej inszości. A co do konkurencji pomiędzy marketem a drobnymi sklepikami to tak jak z wszędobylskimi handlarzami aut w Gromadce. Konkurencja jak jasny pierun, ale nikt przeciw nikomu nie protestuje. Nie narzeka handlarz który ma 2samochody do sprzedania przeciw temu co ma 12 albo 22. Każdy jakoś daje rade. Tak i w tym przypadku powinno być. Market nie oznacza końca działalności małych sklepików w Gromadce. Owszem ceny jak na Gromadkę w sklepie Państwa W. są najniższe, dlatego mają szanse pozostać na rynku. Nie koniecznie z 2,5 sklepami ( bo mały warzywniak na chwilę obecną jest nieczynny) ale z jednym
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza