#MichalGromadka nieaktywny 28 stycznia 2012r. o 18:43
Nemo chcecie spotkania ? odważę się spotkać i porozmawiać pod warunkiem, że ty pierwszy odważysz się do mnie odezwać powiedzieć kim jesteś i zorganizujemy je razem ty jako strona za marketem z swoimi argumentami i ludźmi którzy mają takie zdanie jak ty i ja również w ten sam sposób idziesz na taki układ ? Dla mnie to nie problem wszyscy wiecie kim jestem, jeżeli jesteście z gromadki naprawdę pewnie widujecie mnie na co dzień. Nemo pisz PW jeżeli jesteś za tym co napisałem albo gdzie kolwiek gdzie możesz mieć ze mną kontakt
#MichalGromadka nieaktywny 28 stycznia 2012r. o 18:55
Ale ja nic nie muszę rozumieć i nie mam potrzeby w chwili obecnej iść do pośredniaka ja nie po dobre rady co mam zrobić tu jestem tylko po to żeby wyrazić swoje zdanie to wy to w końcu zrozumcie nie odnoście się do mojej osoby tylko do tematu.
Dopisane 28.01.2012r. o godz. 18:55:
Na tyle by było dyskusji w necie. Będą jeszcze okazje dla tych którzy chcą wyrazić normalnie na spotkaniu w realu swoje zdanie i tam się zapewne spotkamy pozdrawiam :)
market to market i tu niema innej inszości. A co do konkurencji pomiędzy marketem a drobnymi sklepikami to tak jak z wszędobylskimi handlarzami aut w Gromadce. Konkurencja jak jasny pierun, ale nikt przeciw nikomu nie protestuje. Nie narzeka handlarz który ma 2samochody do sprzedania przeciw temu co ma 12 albo 22. Każdy jakoś daje rade. Tak i w tym przypadku powinno być. Market nie oznacza końca działalności małych sklepików w Gromadce. Owszem ceny jak na Gromadkę w sklepie Państwa W. są najniższe, dlatego mają szanse pozostać na rynku. Nie koniecznie z 2,5 sklepami ( bo mały warzywniak na chwilę obecną jest nieczynny) ale z jednym
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.