Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Supermarket w Gromadce- konflikt interesów?

8426
#JustMe nieaktywny
8 lutego 2012r. o 16:35
"Ludzie obudźcie się!", te hasła już były :)

Ludzie z Gromadki chcą mieć u siebie Biedronkę i żadne wezwania do obudzenia nie pomogą. Poczytaj sobie FORUM i zobacz ile głosów jest za, a ile przeciw.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
8 lutego 2012r. o 18:45
JustMe napisał(a): "Ludzie obudźcie się!", te hasła już były :)

Ludzie z Gromadki chcą mieć u siebie Biedronkę i żadne wezwania do obudzenia nie pomogą. Poczytaj sobie FORUM i zobacz ile głosów jest za, a ile przeciw.

JA ZA :P
~greg niezalogowany
8 lutego 2012r. o 20:54
ja też ZA !!
2347
#nero nieaktywny
8 lutego 2012r. o 22:18

Mieszkałem 19lat w Gromadce i jestem za Biedronką zacofańce, !!
Barany jest takie powiedzenie Od przybytku głowa nie boli.A wy o co walczycie o wolne wtorki czy piątki ?? ??
~ niezalogowany
8 lutego 2012r. o 22:36
~ktośś napisał(a): czy to jest styl pisania Michała? Nie, nie jestem Michał, jestem Łukasz.
czy to nie czasem syn Pani W. ??
~Janek niezalogowany
8 lutego 2012r. o 23:25
Przecież Wszyscy już wiedzą ,że "Biedronka" będzie w Gromadce. Dość jeżdżenia po zakupy do sąsiednich miast. :)
~ niezalogowany
9 lutego 2012r. o 12:08
~Janek napisał(a): Przecież Wszyscy już wiedzą ,że "Biedronka" będzie w Gromadce. Dość jeżdżenia po zakupy do sąsiednich miast. :)

HURA HURA :D
~ktośś niezalogowany
9 lutego 2012r. o 12:49
Tak, jestem synem Pani W. Biedronka będzie? Super. Będzie trochę taniej? Super. Większość chce Biedronki - prawo większości. Ja na decyzję o powstaniu marketu nie mam wpływu.

Ktoś z was widzi jeszcze jakieś plusy tego, że powstanie market poza tym, że będzie TROCHĘ taniej (co i tak nie jest takie bardzo pewne)?

Bo jeśli się podejmuje decyzję, powinno się wziąć pod uwagę argumenty za i przeciw.

Moje argumenty przeciw wymieniłem. Abstrahując od wypowiedzi Michała i tego, jaką macie o nim opinię - moi rodzice (i pewnie nie są tutaj wyjątkiem) ciężko całe życie pracują. Sam w zasadzie nie miałem od małego wakacji bo zawsze było co robić w polu. Ja nie jestem przeciwko Biedronce, tylko przeciwko byciu dla siebie nie-ludźmi. To wasza wspólna sprawa jako społeczności Gromadki - jeżeli w ogóle coś takiego istnieje - ja już tam nie mieszkam chociaż zawsze to jest i zostanie bardzo bliskie mi miejsce. Przejrzałem forum i jedyne co widzę, to totalny brak poczucia wspólnoty, solidarności i empatii dla krzywdy waszych sąsiadów, którzy stracą pracę - nie oszukujmy się. Już dzisiaj jest ciężko a Biedronka wystarczy, że zabierze 1/3 obrotów - wtedy nie będzie konkurencji w Gromadce. Dzisiaj jest. jak powstanie Biedronka, możecie zapomnieć o wszystkich dobrodziejstwach zakupów u kogoś, kto jest Waszym sąsiadem. Będzie TYLKO trochę taniej. Krótkoterminowo. Ale jak się odrobinę zmusić i popatrzeć na szerszą perspektywę czasową, to okaże się, że zamiast nastu małych sklepików będzie jeden monopolista. Ot i wszystko - przekonacie się w swoim czasie.

I nawet jeśli nikt z Was wszystkich nie przyzna mi na forum racji, to przynajmniej w środku sami sobie odpowiedzcie na to, czy tak się postępuje z ludźmi?

pozdrawiam

Ł.

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Villaro zaprasza