Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jan.B Oszust

~cham niezalogowany
26 grudnia 2011r. o 13:36
Prawda boli ?? Boli !!! Zapewniam,że boli....Gdzie wy żyjecie ?? w Jakimś matrixie czy w realnym świecie ??? Sami sobie wmawiacie bzdety typu "ups, sorry nie udało mi się, oszukali mnie :(..." tłumacząc tym swoją indolencję. Radzę podejść do lustra w domu i głęboko spojrzeć sobie w oczy... i spytać się kto tu jest pajacem , kto wyszedł na wała, co ??? Rozumiem,że umowy w bankach tez podpisujecie bez czytania, na wiarę ??? Trochę zdrowego rozsądku i realizmu....żenada, dorośli ludzie...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~zorro niezalogowany
26 grudnia 2011r. o 13:48
he he dobry jesteś chamie
~emeryt niezalogowany
26 grudnia 2011r. o 18:27
to nie oszust, to bisnezmen.
3145
#hemi nieaktywny
26 grudnia 2011r. o 18:53
~mariola napisał(a): (...) że tak złośliwie piszesz.człowiek jest tylko człowiekiem i się też myli.czy ty jesteś w 100% ideałem bo nie chce mi się wierzyć po twojej wypowiedzi.

Mariola też nie pitol,piszesz ,że człowiek jest tylko człowiekiem i sie myli.
Jesli sprzedaje auto za załóżmy 10 tys a gośc zgadza się na tę kwotę,ale proponuje ,że 8 tys teraz a 2 tys za jakis czas,to ja mu proponuję dozbierać i się zgłosic i zycze miłego dnia:)

Gośc otwarcie napisał,że tylko ostatni baran da sie nabrać na oddawanie w póxniejszym czasie a Ty go wyzywasz od złodziei metoda na wnuczka :>

Dopisane 26.12.2011r. o godz. 18:53:

a co do metody na wnuczka-ja wiem,że wiek,że choroby,ale OBCEJ osobie oddać te 20,50 czy 100 tys,bez jakiegokolwiek telefonu do rodziny to wiecie...
A po fakcie nagle sie okazuje ,że skontaktować się z rodziną (która robi wielkie oczy!!) jednak nie problem,ale to juz po ptokach...

Zmoderowano 26.12.2011 godz.18:56 - powód: korekta cytowania (sentinel)

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
~ss niezalogowany
29 grudnia 2011r. o 10:09
~xxx napisał(a): ale wy ludzie jestescie nie normalni i ten baran ktory teraz bedzie mial duze klopoty co napisal o tym oszuscie ,jezeli zostales oszukany to jest twoja wina naiwniaku czemu wczesniej nie byles taki cwany jak oddawales samochod bez pieniedzy to bylo w twoim interesie by o to zadbac kto normalny oddaje samochod bez kasy ... jeden a teraz wielce oburzony i placze tu w internecie zastanow sie .....
o wnuczek się odezwał

Zastosowana autokorekta

~sąsiad niezalogowany
29 grudnia 2011r. o 10:18
~xxx napisał(a): ale wy ludzie jestescie nie normalni i ten baran ktory teraz bedzie mial duze klopoty co napisal o tym oszuscie ,jezeli zostales oszukany to jest twoja wina naiwniaku czemu wczesniej nie byles taki cwany jak oddawales samochod bez pieniedzy to bylo w twoim interesie by o to zadbac kto normalny oddaje samochod bez kasy ... jeden a teraz wielce oburzony i placze tu w internecie zastanow sie .....
oj mylisz się bo ty już masz kłopoty podajesz się albo za tego oszusta lub wnuczka nie ujdzie wam to płazem.

Zastosowana autokorekta

~mieczysław niezalogowany
29 grudnia 2011r. o 13:39
Oszust nie odbiera telefonów od dłużników ,jest poza zasięgiem. Osób ,,NAIWNYCH" wierzących drugiemu czlowiekowi jest dużo.( Ja także zaufałem ! UUff-uf
3468
#motomaniak nieaktywny
29 grudnia 2011r. o 18:26
to hieny żerujące na ludzkiej naiwności. Kretyn myśli, że jak podstępem wyłudzi pieniądze od ludzi, którzy im zaufali to jest wtedy biznesmenem. KUTASEM I zwykłym SZMACIARZEM jest taki oszust. Mam nadzieje, że natnie się na kogoś kto mu wszystkie ząbki powybija...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza