Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Czynsz w Trzebieniu.

~ niezalogowany
9 stycznia 2015r. o 18:17
~ napisał(a): Ja osobiście nie mam nic do pana Prezesa, wierzę, że chce dla nas dobrze, bo przecież sam tu mieszka, więc nie wierzę, że chce nam życie utrudnić. Ale co zrobić z tymi zadłużonymi? Jak przeczytałam kartkę z informacją, która wywieszono na tablicy, to się za głowę złapałam. Przede wszystkim od nich trzeba zacząć. Jak tu zrobić wspólnotę klatkami, jak w klatce znajdzie się jakaś @#$%& która nie będzie płacić czynszu? Czy naprawdę z tymi dłużnikami niczego nie można zrobić?

Niech PREZESIK jeszcze czynsz podniesie..to na pewno ludzie bedą płacić ...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
9 stycznia 2015r. o 18:20
MÓW MI PREZES ! :P :P :P :P
~ło matko! niezalogowany
9 stycznia 2015r. o 18:35
~ napisał(a): Ludzie wchodzicie w życie Pani prezes,czepiacie się wykształcenia a kim wy jesteście.
Typowe buraki bez wykształcenia,nawet podstawowego. Spujście na siebie i swoje marne życie a potem krytykuje innych. :P :P

Tu za to wykształcenie widać z kilometra... aż w gały razi:D "spujście"
~ niezalogowany
9 stycznia 2015r. o 18:39
~ło matko! napisał(a): Tu za to wykształcenie widać z kilometra... aż w gały razi:D "spujście"

wyżej ktoś już zwrócił uwagę na błąd...
jednym słowem "dyslektycy" :) :D

Zmoderowano 09.01.2015 godz.20:36 - powód: topposting (moderator)
~ niezalogowany
9 stycznia 2015r. o 18:59
Słyszałam, że mieszkańcy jednej z klatek dużego bloku przy Świerkowej chcą prześwietlić wszystkie finanse w spółdzielni, bo mają wiele wątpliwości co do paliwa i remontów. Ludzie widzą coraz więcej.
~ niezalogowany
9 stycznia 2015r. o 20:04
~Irek napisał(a):
~baśka napisał(a):
~ napisał(a):
~ napisał(a): he he buty czyścić to Ja mogę sobie...A przeszłość mam porządną...
A Pani N. nie ma czystego konta życiowego. Czego może potwierdzić każdy rdzenny mieszkaniec Trzebienia.
Myśli ,że skończyła szkołę średnią przed 40-ą to jej wszystko wolno...buhhhaaaa
Na takie stanowiska obiera się ludzi wykształconych po studiach a nie po 17 -u latach ciąża -szkoła podstawowa...a później średnia ...i....co?
Wielka Pani...do miotły !!!! :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Skoro wiesz co każdy rdzenny mieszkaniec Trzebienia mówi, to widocznie przystajesz do nich.

Poetka z ciebie. Proszę, proszę my o polityce, a ty o zazdrości.

MAŻ W GĘBIE JAK W ŚMIETNIKU, AŻ SIĘ WYLEWA JAK ŚMIECI NA LEŚNEJ

Skoro wiesz jak się śmieci wylewają na Leśnej to musisz w nich grzebać .
Wieśniara nawet pisać nie potrafi poprawnie!
dyslektyk !
Z takimi ludźmi nie dyskutuje!
A prawda zawsze boli!

tak tak czasami bywam ze śmieciami i zastanawia mnie skąd ten ochydny fetor, a tam wychyla się twoja gęba z której tak jedzie
~ niezalogowany
9 stycznia 2015r. o 20:09
~ napisał(a):
~ napisał(a): Ja osobiście nie mam nic do pana Prezesa, wierzę, że chce dla nas dobrze, bo przecież sam tu mieszka, więc nie wierzę, że chce nam życie utrudnić. Ale co zrobić z tymi zadłużonymi? Jak przeczytałam kartkę z informacją, która wywieszono na tablicy, to się za głowę złapałam. Przede wszystkim od nich trzeba zacząć. Jak tu zrobić wspólnotę klatkami, jak w klatce znajdzie się jakaś @#$%& która nie będzie płacić czynszu? Czy naprawdę z tymi dłużnikami niczego nie można zrobić?

Niech PREZESIK jeszcze czynsz podniesie..to na pewno ludzie bedą płacić ...

CIEKAWE CZEMU NIE WYWIESZĄ JAKIE MAJĄ ZAROBKI ?? PRZECIEŻ NA COŚ I KOGOŚ MUSZĄ ZGONIĆ.
A NIE WIECIE JAKIE ZADŁUŻENIE JEST NA ŚWIERKOWEJ I CZY TEŻ DOSTALI PODWYŻKI ??
~ niezalogowany
9 stycznia 2015r. o 20:15
~ napisał(a):
~Irek napisał(a):
~baśka napisał(a):
~ napisał(a):
~ napisał(a): he he buty czyścić to Ja mogę sobie...A przeszłość mam porządną...
A Pani N. nie ma czystego konta życiowego. Czego może potwierdzić każdy rdzenny mieszkaniec Trzebienia.
Myśli ,że skończyła szkołę średnią przed 40-ą to jej wszystko wolno...buhhhaaaa
Na takie stanowiska obiera się ludzi wykształconych po studiach a nie po 17 -u latach ciąża -szkoła podstawowa...a później średnia ...i....co?
Wielka Pani...do miotły !!!! :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Skoro wiesz co każdy rdzenny mieszkaniec Trzebienia mówi, to widocznie przystajesz do nich.

Poetka z ciebie. Proszę, proszę my o polityce, a ty o zazdrości.

MAŻ W GĘBIE JAK W ŚMIETNIKU, AŻ SIĘ WYLEWA JAK ŚMIECI NA LEŚNEJ

Skoro wiesz jak się śmieci wylewają na Leśnej to musisz w nich grzebać .
Wieśniara nawet pisać nie potrafi poprawnie!
dyslektyk !
Z takimi ludźmi nie dyskutuje!
A prawda zawsze boli!

tak tak czasami bywam ze śmieciami i zastanawia mnie skąd ten ochydny fetor, a tam wychyla się twoja gęba z której tak jedzie

Fetor krec ...e Ci z gęby...pasztecie! nie musisz tego publicznie pisać !
pokazuj dalej swoją niską inteligencje!
Bo czepiasz się tego postu. Juz My wiemy kto to taki...
WIEŚNIAKI !!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D
Anonimowy lamus,który ukrywa się pod nickiem,dogryzając wszystkim :D :D :D

Zastosowana autokorekta

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza