Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Zgubiono-znaleziono psa (kota).

~ niezalogowany
27 stycznia 2012r. o 8:17
~kamia napisał(a): widziałem go na Bielskiej 23 22 on jest wyczerpany

to czemu nie dzwoniłeś/aś ? Ja jestem pod tel. cały czas, czekam na taką informację.. Pojechałabym tam odrazu o 23 , a nie teraz rano..
Czemu też nie próbowałeś /łaś go złapać?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
27 stycznia 2012r. o 8:25
Ja rozumiem , że nie każdy kocha zwierzęta i nie każdego boli ich los.
Dlatego przewidziałam nagrodę - dla mobilizacji.
Widziałeś tam ( o ile to prawda) wyczerpane 500 zł i nie chciało Ci się ich złapać..
Albo chociaż powiadomic wczesniej telefonicznie, ze tam jest a nie wpisac tylko tutaj. Nie siedzimy caly czas na portalu..
~samosia niezalogowany
27 stycznia 2012r. o 8:34
ech... czasami ludzie nie potrafią zrozumieć, że ktoś tęskni i się zamartwia.

Mam nr telefonu przy sobie, West mnie zna, więc gdy tylko go zobaczę, zadzwonię. Kasy nie chcę żadnej, jeśli uda mi się go namierzyć. Byle wrócił do domu.

Wczoraj z mężem wieczorem rundkę po mieście zrobiliśmy...
7683
#olinka nieaktywny
27 stycznia 2012r. o 9:50
ja tez dalej codziennie dużo chodzę i jeżdżę i nadal nic dostaje telefony od ludzi którzy chcą się pośmiać że piesek jest w pewnym miejscu ja jadę z Bolesławic w dane miejsce a tam nikogo nie ma pewnie jakieś głupie żarty ale nic na to nie poradzę. i do tego ktoś zrywa moje ogłoszenia nie wiem po co myślę że osoba która nie chce żeby się znalazł mój Nero, może ta osoba Go ma.
8195
#ana.u nieaktywny
27 stycznia 2012r. o 11:52
też chodzę z psem i wołam Westa po imieni u ...

Dopisane 27.01.2012r. o godz. 11:52:

za owczarkiem też się rozglądam ..
~Aska niezalogowany
27 stycznia 2012r. o 15:30
Widziałam Westa dziś o 15: 30 koło basenu orka na placu byłam z małym dzieckiem nie mogłam go zawołać
~ niezalogowany
27 stycznia 2012r. o 15:32
Miał obroże ? Szary był? W którą stronę się kierował?
~Aska niezalogowany
27 stycznia 2012r. o 15:35
tak jakiś pan chodzi z psiakiem a West koło niego biega
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.