Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Zgubiono-znaleziono psa (kota).

2820
#k1p nieaktywny
27 stycznia 2012r. o 17:37
WyTRZYma. Pies ma instynkt i jest mądrzejszy od człowieka na mrozie... Mam na myśli fakt, że nie spożywa akoholu i nie zasypia gdzie popadnie...
Poza tym mógłbyś sobie darować tego typu komentarz.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~nikt niezalogowany
27 stycznia 2012r. o 18:30
niech pani obejdzie ulicę Bielską...piesek może złapie Pani trop,tam był dziś znowu widziany około godz 17.30
Żal mi psiny ;(
~Właściciel niezalogowany
27 stycznia 2012r. o 18:50
ALe czy to napewno on? Tamte okolice mam objeżdzone i obchodzone. Bielska, Asnyka..Wojska polskiego, koło basenu i wszystkie boczne zjeżdzone..
Wszyscy go widza tylko nie my:(
JEszcze raz apeluje,zeby telefonowac , albo puscic sygnał ja odrazu oddzwonie na swój koszt, jak tylko ktos go zobaczy.. przez okno czy jakkolwiek..
Czy naprawde nikt nie umie złapać pieska?:(
[img=1327686650_gikc9s0.jpg]
4314
#wiewióra nieaktywny
27 stycznia 2012r. o 19:01
~lol napisał(a):
~ad napisał(a): nie chce pani martwić ale zbliżają się mrozy i west nie wyczyma

wyczyma wyczyma !!

Pocieszające:)
Szczerze mówiąc jeśli pies jest zdezorientowany i wystraszony to nie jest łatwo go podejść.Myślę że bardzo dużo osób chciałoby państwu pomóc ale nie jest to łatwe.

PRZYJACIEL To nie ktoś,kto zawsze mówi Ci to ,co chcesz usłyszeć,ale ktoś kto Ci przypier.oli jak zaczniesz rujnować sobie życie!!!!!!!!!!!
~ niezalogowany
27 stycznia 2012r. o 19:08
A ktoś mógłby podać do siebie namiar kto go widział na Bielskiej? Ja bym wypytała co jak gdzie i w którą stronę..
Bo w taki wyrywkowy sposób , tylko hasłami nie jesteśmy w stanie go namierzyć. Naprawde jeździmy w podane miejsca.. ale z mizernym skutkiem:(
Jedziemy jeszcze raz na Bielska..
Mam nadzieje, ze to on i ze nikt sobie z nas nie robi żartów..
~ niezalogowany
27 stycznia 2012r. o 19:54
~Właściciel napisał(a): Piesek wabi się WEST.
Kolejna osoba widziała go w Bożejowicach wczoraj. Dzis tam jezdzilam i juz go nie ma.
Bardzo proszę o informacje, jesli ktos go gdzies zobaczy.
Tutaj , bądź na tel.
Szary, bez ogonka..
ten z bożejowic to nie pani piesek,widze go codziennie od bardzo dawna,więc to napewno nie ten poszukiwany
~Właściciel niezalogowany
27 stycznia 2012r. o 19:57
~ napisał(a):
Kolejna osoba widziała go w Bożejowicach wczoraj. Dzis tam jezdzilam i juz go nie ma.
Tutaj , bądź na tel.
Szary, bez ogonka..
ten z bożejowic to nie pani piesek,widze go codziennie od bardzo dawna,więc to napewno nie ten poszukiwany

Dziękuję za wiadomość.. przeszukalismy Bielską, zostawiliśmy ślady . Proszę go teraz tam łapać:)
Tel. 695 531 624
Lubi łakocie!
~mildzia niezalogowany
27 stycznia 2012r. o 20:33
~Właściciel napisał(a):
~ napisał(a):
Tutaj , bądź na tel.
Szary, bez ogonka..

Dziękuję za wiadomość.. przeszukalismy Bielską, zostawiliśmy ślady . Proszę go teraz tam łapać:)
Tel. 695 531 624
Lubi łakocie!

Spacerowała prawie 2 godziny z moim psem w tej okolicy, ale nie widziałam także pieska. Tutaj bardzo dużo starszych ludzi spaceruje z pupilami, zapewne nie korzystają z internetu. Może warto by było pomyśleć o ogłoszeniach.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza