Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Zgubiono-znaleziono psa (kota).

~ niezalogowany
27 stycznia 2012r. o 15:37
W którą stronę się udali? Jadę sprawdzić
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Aska niezalogowany
27 stycznia 2012r. o 15:38
koło starej fontannyy
~ niezalogowany
27 stycznia 2012r. o 15:45
poszli niema ale 99 to był on
~ja niezalogowany
27 stycznia 2012r. o 15:49
ja tam widziałam kobietę,nie faceta i to nie był sznaucer,ale pudelek.Widziałam z okna...
~bali niezalogowany
27 stycznia 2012r. o 17:06
ja widziałem westa na placu koło orki niedawno
4314
#wiewióra nieaktywny
27 stycznia 2012r. o 17:22
Wydaje mi się że może gdzieś w pobliżu Orki mieszka jakaś suczka która ma cieczkę.Może warto szukać tym tropem i obejść okoliczne bloki i popatrzeć czy gdzieś przy jakiejś klatce nie siedzi.

PRZYJACIEL To nie ktoś,kto zawsze mówi Ci to ,co chcesz usłyszeć,ale ktoś kto Ci przypier.oli jak zaczniesz rujnować sobie życie!!!!!!!!!!!
2820
#k1p nieaktywny
27 stycznia 2012r. o 17:25
Mieszkam niedaleko. Zapisałam numer do właścicielki. Jeśli go zobaczę, na pewno dam znać. Wiem co to znaczy, gdy zniknie przyjaciel. Ja swojej kotki szukałam 16 dni. Sama w końcu przyszła. Zmęczona, głodna, ale w jednym kawałku.
Wierzę, że się znajdzie :-)
~ad niezalogowany
27 stycznia 2012r. o 17:31
nie chce pani martwić ale zbliżają się mrozy i west nie wyczyma
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo