Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Zgubiono-znaleziono psa (kota).

~szukam niezalogowany
28 stycznia 2012r. o 0:33
do góry pieski... mam nadzieję, że śpicie sobie gdzieś bezpiecznie... Może jutro już się odnajdziecie..
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~samosia niezalogowany
28 stycznia 2012r. o 15:03
Jakieś nowe wieści? Jak są to mam nadzieję, że dobre...
~ niezalogowany
28 stycznia 2012r. o 15:11
Zaginęły dwa szczeniaki - kundelki. Ciemnobrązowe, prawie czarne. Zaginęly na osiedlu kwiatowym w okolicach ul. Czerwonych Maków. Osoby, które coś wiedzą proszę o kontakt -tel 601 820 640
1906
#MJ nieaktywny
28 stycznia 2012r. o 18:08
podbijamy pieski :( może się znajdą, moja kotka też wyszła i nie wraca. Co prawda dopiero dwa dni jej nie ma, ale nigdy się nie szlajała, a przy takiej pogodzie z domu wychodziła tylko na chwilkę :( Może ktoś widzial w okolicy osiedla kwiatowego:( niewielka, cała czarna w czerwonej obroży.
~ niezalogowany
28 stycznia 2012r. o 18:13
~samosia napisał(a): Jakieś nowe wieści? Jak są to mam nadzieję, że dobre...

Dzisiaj nikt nie dzwonil!!! Mam tylko nadzieje ,ze ktos Westa przygarnąl! Oby dostal sie w dobre ręce ;( , Bardzo mi go brakuje!!!
7646
#Akiwa nieaktywny
28 stycznia 2012r. o 18:30
~ napisał(a):
~samosia napisał(a): Jakieś nowe wieści? Jak są to mam nadzieję, że dobre...

Dzisiaj nikt nie dzwonil!!! Mam tylko nadzieje ,ze ktos Westa przygarnąl! Oby dostal sie w dobre ręce ;( , Bardzo mi go brakuje!!!

Trzymam kciuki,żeby West się znalazł cały i zdrowy...Też mam pieska i rozumiem jak bardzo można się przywiązać...
~pomoge szukac niezalogowany
28 stycznia 2012r. o 19:21
A może zmowimy sie i w ramach spaceru wieksza grupa pochodzimy po miescie w poszukiwaniu westa.
~garda niezalogowany
28 stycznia 2012r. o 19:25
dobra ja wiem ale nie powiem :*
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza