Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Zgubiono-znaleziono psa (kota).

~rozglądam się niezalogowany
29 stycznia 2012r. o 16:05
W których rejonach miasta West mieszka i gdzie się zgubił? Czy może sam wychodził na spacerek? Pozdrawiam.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~szukam niezalogowany
29 stycznia 2012r. o 22:38
były dziś jakieś sygnały nt zaginionych piesków?
~Właściciel psa niezalogowany
30 stycznia 2012r. o 6:49
U nas , z Westem - nie było nic :( . Zapadł się pod ziemie.
Najgorsze te mrozy..
1906
#MJ nieaktywny
30 stycznia 2012r. o 10:21
mam nadzieje, że pieski się znajdą, moja kotka o której wspominałam wcześniej niestety juz do nas nie wróci:( Prawdopodobnie nie udało jej sie przejśc przez ulicę jakieś 100 metrow od domu.
Za Westa trzymam kciuki sama zaczełam się za nim rozglądac podczas spacerów po osiedlu, ale ni ma. [img=1327915262_ks7jv1v.jpg]
~iwona niezalogowany
30 stycznia 2012r. o 11:29
przykro ;(
~ niezalogowany
30 stycznia 2012r. o 12:28
Bardzo współczujemy z powodu kotki..
Wiemy, co to znaczy żal po stracie "przyjaciela". My ciągle tęsknimy za Westem.
~Wredna Tylda niezalogowany
30 stycznia 2012r. o 13:16
Cosik mi się wydaje że waszego Westa już ktoś ma w domku. Jako że pracuje w pewnej insytucji i śmigam po mieście przez ładnych kilka godzin dziennie bacznie się rozglądam za nim. Zapadł się pod ziemie. Raz go tylko widziałem jak byłem na myjni przy STW ( ale to był poniedziałek ) szkoda że wtedy jeszcze nie wiedziałem że to zguba. ;( Idą duże mrozy, szkoda by bylo psiaka
315
#mir.ko nieaktywny
30 stycznia 2012r. o 13:26
2 h temu prawdopodobnie spotkałem Westa na asnyka przy bankomacie. ktoś wszedł do punku prasy i go przywiązał na chwile. chyba że identyczny inny pies to był. szkoda ze nie pamietalem jak sie wabi. ktos z centrum najwidoczniej go ma
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza