Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Zgubiono-znaleziono psa (kota).

~BezdomnyPies niezalogowany
22 grudnia 2013r. o 11:42
Wczoraj tj 21 12 2013 sobota na terenie GS ul wróblewskiego błąkał się wilczór chyba suka z takim mniejszym pieskiem.cz może to jest twój pies psy cz bezpańskie?Znasz odp to napisz.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ania niezalogowany
23 grudnia 2013r. o 0:35
Ja również widziałam te dwa psy, koło 15 na Zabobrzu. Szły w stronę Widoku, później widziałam je leżące pod bramą Zabobrze 18... Wyglądały na przestraszone i zdezorientowane.
~BezdomnyPies niezalogowany
23 grudnia 2013r. o 11:41
~ania napisał(a): Ja również widziałam te dwa psy, koło 15 na Zabobrzu. Szły w stronę Widoku, później widziałam je leżące pod bramą Zabobrze 18... Wyglądały na przestraszone i zdezorientowane.
Może tam mieszkają?
~a. niezalogowany
23 grudnia 2013r. o 20:24
Jakby co-dziś koło 15:00 na polu w Starych Jaroszowicach w stronę wylotu na B-c biegły posokowiec bawarski (z kolczatką i dłuuuuugą czerwoną, parcianą smyczą) oraz pies w typie owczarka niemieckiego długowłosego, w jasnym, płowym (biszkoptowym) kolorze.
Psy węszyły coś na polu i biegły pędem jeden za drugim.
5718
#dorciabol nieaktywny
23 grudnia 2013r. o 20:43
Znaleziony psiak w typie labradora. Zdjęcie ze strony Straży Miejskiej
http://sm.boleslawiec.pl/zaopiekujsie.php?id=548[img=1387827790_klkddup.jpg]

116
#moderator nieaktywny
23 grudnia 2013r. o 20:52
~ napisał(a): Znaleziono biszkoptowego labradora, suczka, ok. 6 miesięcy. Błąkała się obok szkoły przy ul. Dolne Młyny. Do odebrania jest w Zieleń Plan, przy ul. Kościuszki.
~ niezalogowany
23 grudnia 2013r. o 21:59
moderator napisał(a):
~ napisał(a): Znaleziono biszkoptowego labradora, suczka, ok. 6 miesięcy. Błąkała się obok szkoły przy ul. Dolne Młyny. Do odebrania jest w Zieleń Plan, przy ul. Kościuszki.

co by za mało nie bumpować. topposting komposting spaming moderoting.
~Krystyna niezalogowany
29 grudnia 2013r. o 15:31
Wczoraj wieczorem na Osiedlu Kwiatowym zaginęła kotka szylkretowa (czarno-brązowo-ruda), wabi się Gwiazdka. Jest bardzo płochliwa, rzadko wychodziła z domu. Jeśli ktoś będzie ją widział, bardzo proszę o kontakt 602592598. Będę bardzo wdzięczna.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo