Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Zgubiono-znaleziono psa (kota).

~Krystyna niezalogowany
29 grudnia 2013r. o 15:32
Wczoraj wieczorem na Osiedlu Kwiatowym zaginęła kotka szylkretowa (czarno-brązowo-ruda), wabi się Gwiazdka. Jest bardzo płochliwa, rzadko wychodziła z domu. Jeśli ktoś będzie ją widział, bardzo proszę o kontakt 602592598. Będę bardzo wdzięczna.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Krystyna niezalogowany
29 grudnia 2013r. o 15:32
Wczoraj wieczorem na Osiedlu Kwiatowym zaginęła kotka szylkretowa (czarno-brązowo-ruda), wabi się Gwiazdka. Jest bardzo płochliwa, rzadko wychodziła z domu. Jeśli ktoś będzie ją widział, bardzo proszę o kontakt 602592598. Będę bardzo wdzięczna.
~DO ZBIPOP niezalogowany
29 grudnia 2013r. o 17:44
do ZBIPOP-jeżeli choć trochę mogę Ciebie pocieszyć to dzięki tej stronie udało mi się odnależć moją kotkę po prawie dwóch latach,prawdopodobnie ukradzionej gdyż nie oddalała się od domu.Mam nadzieję,że Twoja kotka też się znajdzie.Pani która znalazła moją kotkę i dała ogłoszenie jeszcze raz dziękuję i serdecznie pozdrawiam.Nie należy tracić nadziei.
~DO ZBIPOP niezalogowany
29 grudnia 2013r. o 17:45
do ZBIPOP-jeżeli choć trochę mogę Ciebie pocieszyć to dzięki tej stronie udało mi się odnależć moją kotkę po prawie dwóch latach,prawdopodobnie ukradzionej gdyż nie oddalała się od domu.Mam nadzieję,że Twoja kotka też się znajdzie.Pani która znalazła moją kotkę i dała ogłoszenie jeszcze raz dziękuję i serdecznie pozdrawiam.Nie należy tracić nadziei.
~DO ZBIPOP niezalogowany
29 grudnia 2013r. o 17:46
~Krystyna niezalogowany
30 grudnia 2013r. o 8:15
Mojej koteczki nadal nie ma, proszę o pomoc.
~ niezalogowany
30 grudnia 2013r. o 21:41
dorciabol napisał(a): Znaleziona suczka w typie husky. Zdjęcie ze strony Straży Miejskiej. Widać, że dopiero co karmiła albo miała dzieci. Czy ktoś szuka, czy kolejny.... zwyrodnialec
http://sm.boleslawiec.pl/zaopiekujsie.php?id=547[img=1387482592_vu1gcon.jpg]

A co ze szczeniakami?
~PIWNICA PARYSKA niezalogowany
30 grudnia 2013r. o 23:56
ZAGINĄŁ BIAŁY PERS, INFORMACJE NA ZDJĘCIU!!! NAGRODA!!![img=1388444092_0ckl8bu.jpg]
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA KGHM zaprasza