Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

DRIFTING 2012. Wspólne wyjazdy,dyskusje...

783
#Igi nieaktywny
19 sierpnia 2012r. o 20:43
Będę i to może na cały weekend ;)

Praktyka - Jest wtedy gdy wszystko działa, ale nie wiemy dlaczego. Teoria - Jest wtedy gdy wiemy wszystko, a nic nie działa.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3145
#hemi nieaktywny
2 września 2012r. o 23:22
u nas juz komplet w aucie: Kasia,Dorek,Fasol i MaKo;)
Seifer z Asperką też ponownie jadą;)

Igi na forum z kreską już się lista układa,Pablonas zakochany w drifcie po drift taxi z Mospinkiem w E30 LS3 :D :D

Dopisane 21.08.2012r. o godz. 08:34:

cholera Karkosik złamał nogę w ostatniej rundzie DMP ;(

A tak pieknie jeździł w zeszłym roku w Karpaczu,był III;)

Dopisane 21.08.2012r. o godz. 17:53:

Dopisane 02.09.2012r. o godz. 23:11:

I jak oceniacie Karpacz?
Jako,że człowiek nie mógł być wszędzie to szuka się filmików na necie,bo co chwilę ktoś dzwona zaliczał;)
My byli za 2 zakrętem na małej prostej gdzie następowało wejście w trzeci zakręt;)

A w sieci już są spektakularne dzwony,czy to z soboty,czy z niedzieli.

Sam byłem ciekaw gdzie Mospin załatwił cały tył swej E30 i...znalazłem :]

Pierw dach Żółwika,a potem Mospin;)a trzeci czyj to??

Dopisane 02.09.2012r. o godz. 23:22:

a to dla Igiego i reszty ekipy;)
Wy to widzieli na żywo,a ja..."jutjub":(

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
~. niezalogowany
3 września 2012r. o 9:59
super było, a ma ktoś filmik z awarią Treli?
3145
#hemi nieaktywny
3 września 2012r. o 10:05
Fasol bylismy w błędzie !! !!
W tym roku nie było przecież Poznania!
Poza tym nie będzie to w październiku co mi nie pasowało ,tylko 22-23 .09. ;)
Mało tego,będzie to przy okazji finał EEDC :] :]

jak nic trzeba jechać;)

Dopisane 03.09.2012r. o godz. 10:01:

~. napisał(a): super było, a ma ktoś filmik z awarią Treli?

tez nie wiedziałem co siedziało,ale znalazłem;)

Dopisane 03.09.2012r. o godz. 10:04:

tak skończył Karkosik:(

Dopisane 03.09.2012r. o godz. 10:05:

TU JEST ŁADNIE UCHWYCONY DZWON MOSPINKA :]

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
~. niezalogowany
3 września 2012r. o 10:21
ale szedł ładnie, a znane są już wyniki? bo na oficjalnej str jeszcze niby nie ma, a swoją drogą to w Poznaniu na torze to już nie jest to samo co w Karpaczu, znów trzeba rok czekać..:(
~Radek niezalogowany
3 września 2012r. o 10:46
Jakim to trzeba być (SŁÓWKO), żeby jeździć po imprezach i robić "relacje" za darmo dla kolesia, który czerpie zyski siedząc sobie w Krakowie. Hemi odpowiedz, proszę.
Radek

Zmoderowano 03.09.2012 godz.11:35 - powód: fotki czy filmiki wrzucam np.dla osób nie mogły być. A nie dla kolesia z krakowa. Poza tym chyba nie nauczyli w domu zadawania pytań bez obrażania,a na wychowanie jak widac za późno...współczuje bliskim (hemi)
4190
#Detonator nieaktywny
3 września 2012r. o 11:23
Generalnie impreza może była udana ale widać na nie których filmikach jak jest z obsługą. Sam byłem widziałem chamstwo tłum nawalonych pseudo kibiców ,rzucanie jajkami moim zdaniem tragedia, byłem pierwszy raz na takiej imprezie i ostatni bydło nic więcej,organizator ma w dupie zabezpieczenie wiedząc że będzie tłum ludzi.[img=1346663913_rw7crx0.jpg]

Dopisane 03.09.2012r. o godz. 11:19:

[img=1346663975_zkkftli.jpg]

Dopisane 03.09.2012r. o godz. 11:21:

Rozmawiałem z kibicami którzy kochają Drift i twierdzą że na torze jest o wiele lepiej.Kilka fot dorzucam

Dopisane 03.09.2012r. o godz. 11:23:

~fasola niezalogowany
3 września 2012r. o 11:34
Dla kibicow lepiej - wszystko widzisz, jestes duzo bardziej bezpieczny i co najwazniejsze wiesz co sie dzieje.

W karpaczu bylo dziwnie - stado napitych ludzi i tylko slychac bylo "jada jada" i tyle. Kto z kim i o ktore miejscie juz nie.
Tez wole tor.

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!