Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

DRIFTING 2012. Wspólne wyjazdy,dyskusje...

~DRIFTING niezalogowany
4 września 2012r. o 1:38
Tu jest mała relacja z karpacza.

http://radiobolec.pl/region/item/151-driftingowe-mistrzostwa-polski-w-karpaczu.html
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4690
#CROW nieaktywny
4 września 2012r. o 8:55
Tak czytam twoje wypociny człowieczku i nie wierzę że można być tak zawistnym.Owszem ma żonę,mnie!!Nie rozumiem co mam mieć hemiemu za złe że chce kogoś gdzieś zabrac?Widzę że sam nie masz nikogo,nawet psa skoro siedzisz i tłuczesz całostronne wypocinki żeby tylko dogryźć komus kto ma pasję i jest szczęśliwy.Idź do parku i pobiegaj,zużyj ten nadmiar zazdrości i złej energii bo twój własny jad cię zabije...pozdrawiam

WALKA ZE MNA? GRATULUJE ODWAGI,WSPOLCZUJE GLUPOTY...
~ niezalogowany
4 września 2012r. o 10:06
dajcie spokój z zaśmiecaniem forum takimi głupotami, to jest temat o driftingu!
7632
#VIP007 nieaktywny
4 września 2012r. o 10:07
CROW napisał(a): Owszem ma żonę,mnie!!
;) i to jest piękny post ,czytajcie i uczcie sie ,,,brawo tak 3maj CROW,,,pozdrawiam
4190
#Detonator nieaktywny
4 września 2012r. o 12:40
oooo to się narobiło na tym forum.A mnie ciekawi czemu nie mogę wrzucić fot na forum[img=1346754985_p8pd59z.jpg]

Dopisane 04.09.2012r. o godz. 12:37:

[img=1346755058_6alwhc3.jpg]

Dopisane 04.09.2012r. o godz. 12:40:

3145
#hemi nieaktywny
4 września 2012r. o 14:42
do osoby,która ze mną dyskutuje: jesli chcesz podyskutować o moderacji,o ty co jest frajerstwem a co nie jest,czy pewne rzeczy robic odpłatnie czy nie itd itp to zapraszam na priv ,albo na spotkanie w świecie prawdziwym.

Tutaj możemy podyskutowac o driftingu-jesli masz cos do powiedzenia w temacie to szczerze zapraszam,jesli chcesz dyskutowac o naczelnych,kasie ,kto zyje z czyich podatków i innych rzeczach niezwiązanych z tematem to nie tu;)

masz pytania? zapraszam na priv lub gdzieś na spotkanie;)

Dopisane 04.09.2012r. o godz. 14:42:

spoko detonator,już wróciliśmy do tematu;)

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
4190
#Detonator nieaktywny
4 września 2012r. o 17:02

Dopisane 04.09.2012r. o godz. 17:02:

ciężko jest wrzucić kilka fot. Ale mimo to zapraszam do kibicowania BCRALLYTEAM http://bcrally.pl/zespol,3-zalogi-na-radkowski-trakt.html
Bo jak wiadomo jesteśmy jedyną drużyną która reprezentuje nasze miasto w Rajdach Samochodowych i pniemy się wyżej :P
2820
#k1p nieaktywny
4 września 2012r. o 17:07
I o to chodzi! Cieszę się, że Panowie z Bolesławca coś robią i są w tym coraz lepsi.
Oby tak dalej :*
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza