Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

DRIFTING 2012. Wspólne wyjazdy,dyskusje...

3145
#hemi nieaktywny
4 września 2012r. o 18:21
się ogarnęli w końcu z punktacją...
Jak widać w czołówce lekko nie ma i szykuje sie walka w finale za 3 tyg;)[img=1346775671_am7uo5m.jpg]

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~JA niezalogowany
5 września 2012r. o 12:08
Detonator napisał(a): Dopisane 04.09.2012r. o godz. 17:02:ciężko jest wrzucić kilka fot. Ale mimo to zapraszam do kibicowania BCRALLYTEAM http://bcrally.pl/zespol,3-zalogi-na-radkowski-trakt.html
Bo jak wiadomo jesteśmy jedyną drużyną która reprezentuje nasze miasto w Rajdach Samochodowych i pniemy się wyżej :P

Nie rajdach a KJS. Zacznijcie chłopaki w końcu to odróżniac. Chyba widac różnice między KJS a Rajdem nie?!
4190
#Detonator nieaktywny
5 września 2012r. o 18:45
boli cię to ??????

Dopisane 05.09.2012r. o godz. 18:31:

Pomału już jej nie widać. Może ty ją widzisz my nie

Dopisane 05.09.2012r. o godz. 18:45:

Jeszcze dodam tylko że na samym BK są takie same wymogi jak w Rajdach większość tzw KJS przechodzi w bardziej zmodyfikowany stopień KJS tylko została nazwa i to w słabszych eliminacjach,większość eliminacji nie nazywa się już KJS.A jeżeli chodzi o twoje Rajdy co cię tak bolą to nazwa jest ogólna dla zwykłego zjadacza chleba nie ma słowa kjs dla niego to jest rajd tak samo my to traktujemy bo z tych popularek idze się wyżej. Widocznie co nie których to boli ze ktoś coś robi i zawsze się czegoś czepi.A nasze auta są przygotowane nawet pod sam RPP. :P
3145
#hemi nieaktywny
5 września 2012r. o 20:34
detonator spoko większośc nie odróżnia wyścigów od rajdów i dla wielu jest to samo ,a co dopiero "kajtek";)

hejter zapomniał dodać że macie tylko CC,a moglibyście kupić BMW E30 i było by szybsze:P

4190
#Detonator nieaktywny
5 września 2012r. o 21:00
a ja już sam nie wiem ale BMW E-36 mamy CC i dwie Corsy w budowie. No i jedno autko też CC z J.Góry. Dziękuję i pozdrawiam :P
3145
#hemi nieaktywny
21 września 2012r. o 17:09
jedzie ktoś na ostatnie zawody sezony??:)

jesli chodzi o finał EEDC to szykuje sie parę ciekawych projektów które warto chyba zobaczyć na żywo !!
Np BMW E36 Pacaksa,ogólnie 850KM i 1250Niutków moze robić wrażkę:)
Do tego kilka toyot Supra czy Sky R34,ciekawostka będzie też Rover z silnikiem V8 od Jaguara :D

Miła niedziela sie szykuje;)

Pecaks może i baty dostanie od treli czy chłopaków z PUZ,ale co dymu na robi to jego
:] :]
&feature=related

525
#MX nieaktywny
22 września 2012r. o 0:14
HEMI, Ty w temacie, może mógłbyś się dowiedzieć/zdobyć kamizelkę z logiem dla fotoreporterów, byśmy weszli bliżej asfaltu, bo bez długich szkieł to wiesz co będzie:)
3145
#hemi nieaktywny
22 września 2012r. o 8:22
dlatego biorę dwa aparaty i niestety będę musiał tak czynic dopóki nie kupi sie jakieś 200-tki:(

Cholera ciekaw jestem co pokażą ludzie w EDCC,bo autka mają zacne;)
Ogladałem filmiki i ogólnie maja czym (tylko ten Rover może mieć mało mocy bo ma "ledwo" 450KM),najbardziej ciekawi mnie ta BMW LS1TT-mam nadzieję,że będzie ogólno dostępna tak jak zawsze to jest w parku maszyn;)

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo