Przez ostatnie dwa lata składałam zeznanie Pit w marcu a kase mialam dopiero na koncie koncem maja albo w czerwcu.Także teraz w tym roku złożyłam poczatkiem marca jak Wy więc sobie poczekam znów-mają w końcu 3 miesiące czasu na zwrot
to jest masakra z tym zwrotem:/ jedni mają szybciej..mam na myśli tych co mają znajomości w us a Ci co ich nie posiadaja beda czekac na swoje pieniadze niewiadomo ile...poprostu żaaalll!!!!! ;(
oskarzanie koos o znajomosci bezpodstawnie jest zalosne !!! ja nie posiadam zadnych znajomosci i dostalam po 22 dniach za posrednictwem poczty wiec nie gadaj glupot ze dostaje sie zwrot po znajomosci !!!
wiem doskonale o tym że przez znajomosci ma sie szybciej:)nie istotne skad..ale tak bylo kiedys..i jest pewnie tez teraz ale mnie to lotto:) ja juz zwrot dzisiaj dostalem:D
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.