W pierwszy dzień świąt w Tomaszowie Bol. zaginął 3latni pies. Kundel, maści biało-szarej z dłuższą sierścią. Zdjęcie załączone. Może ktoś go gdzieś przypadkiem widział lub go znalazł??? Proszę o kontakt 886 330 771. Piesek wabi sie Fox. />g[img=1334176817_ak4hdwz.jpg] [img=1334176980_oo1wzdf.jpg] [img=1334177086_jgzpo3f.jpg]
podobnego psa widziałem na jednym z podwórek w Krzyżowej. Jadąc w stronę Gromadki pomiędzy zjazdem do Młynpola a tym drugim sklepem. Drugi lub trzeci dom przy samej drodze głównej po prawej stronie za tym zjazdem.
Proponuje udać się do Mrówki, tam jest tymczasowa przechowalnia psiaków zagubionych i wyłapanych przez straż miejską. Często właścicielie tam właśnie odnajdują swoje pieski.
Od wczoraj tj. od piatku w okolicach Bielskiej i Parkowej biega brązowa , niewielka suczka . Łapki i okolice pyszczka ma beżowe. Oczy brązowe.
Podchodziła do mojego psiaka na smyczy, ale gdy kilkakrotnie próbowałam ją pogłaskać oddalała sie na bezpieczna odległość po czym ponownie podchodizła do mojego psa.
Może zaginęła komuś albo co dzieje się ostatnio została porzucona
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.