Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Forum Bolec.Info - sprawy techniczne, pytania propozycje

~igi niezalogowany
27 maja 2012r. o 3:20
Regulamin przydało by się dać gdzieś pod ręką bo dopiero dzisiaj zauważyłem że takowy w ogóle istnieje. Dodatkowo takowy regulamin powinien być do zatwierdzenia przy każdej rejestracji oraz przy każdym wysyłaniu wiadomości przez anonima.
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
3046
#sentinel nieaktywny
27 maja 2012r. o 9:10
skorn napisał(a): .....tyle, że regulamin nie został naruszony, a dodatkowo Ty z góry przyjąłeś złą wolę zakładającego temat, uznając go chyba za dilera natkotykowego

Czytaj dokładnie : osoba zakładająca temat o leku, napisała, że chce go od kogoś odkupić, a nie pytała o jego dostępność w aptekach.
Handel lekarstwami poza aptekami jest niezgodny z prawem, a tym bardziej jak napisałem, może to mieć konsekwencje, jeżeli komuś po ich zażyciu coś się stanie.

Rozumiesz znaczenie słowa "może" ?
Nie przyjąłem żadnej złej woli zakładającego temat, a napisałem o możliwych konsekwencjach.

~Len napisał(a): ...reklamy by sie nie zmiescily. probowalem zalozyc temat w tej sprawie, zeby odchudzuili reklamy bo niektore mają po kilkaset kilobajtow! ale moderator nie raczyl przepuscic tematu i go upublicznic

Chyba nie sądzisz, że portal zrezygnuje z reklam, bo komuś za dużo kilobajtów na komórkę się ładuje.
Zainstaluj w komórce mini przeglądarkę (np.: Operę) i reklamy nie będą się ładowały.

GG 2563898
211
skorn
27 maja 2012r. o 13:18
o rany!

przyjąłeś zła wolę, bo zamknąłeś temat nie pozwalając temu kto go założył odnieść się do Twojego zarzutu.

z resztą nie pierwszy raz autorytatywnie decydujesz, czy jakiś temat ma sens czy nie. łatwo uciąć dyskusję zamykając lub kasując temat, z angielskiego tzw. "emem administration style".

<i>
5183
magnum44
27 maja 2012r. o 17:48
: )

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
~ niezalogowany
27 maja 2012r. o 19:03
Dlaczego Sentimel usuwasz mój wpis ?
Coś Ci się nie podoba to odpowiedz a nie zachowujesz się jak tchórz !
217
#Anonim217 nieaktywny
27 maja 2012r. o 19:17
to co z tym mobilem??
3046
#sentinel nieaktywny
27 maja 2012r. o 19:28
~ napisał(a): Dlaczego Sentimel usuwasz mój wpis ?
Coś Ci się nie podoba to odpowiedz a nie zachowujesz się jak tchórz !

Nie usuwałem żadnego posta, bo nie byłem na portalu od ok. godz. 11 - tej.
Oprócz mnie jest jeszcze kilkunastu moderatorów, więc nie do mnie te pretensje.

skorn napisał(a): z resztą nie pierwszy raz autorytatywnie decydujesz, czy jakiś temat ma sens czy nie. łatwo uciąć dyskusję zamykając lub kasując temat, z angielskiego tzw. "emem administration style".

Od tego tu jestem na tym forum i takie mam "wytyczne" od Emema.
Według tego, co napisał niedawne Emem, robię to we właściwy sposób.

GG 2563898
211
skorn
28 maja 2012r. o 0:42
ktoś moderowac musi, skoro jemu się nie chce

<i>
REKLAMA Villaro zaprasza