Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

4469
#Patrzalski nieaktywny
7 czerwca 2013r. o 7:04
Przekaz jest bardzo wolny .. na tyle istnieje :D Witam :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2951
#Anonim2951 nieaktywny
7 czerwca 2013r. o 7:33
Pannazdzieckiem napisał(a): ... Polacy jak Heguś głupieją , nie chce Im się szukać , myśleć i działać ...

PzD,
Twoje szukanie, myślenie i działanie ... na forum portalu Bolec.Info : ) robi wrażenie głównie ... na virgo : )

A wycieranie sobie mordy moim nickiem "ciekawymi" przymiotnikami jest zabawne : )
Do czasu : )
Nie prowokuj mnie do takich samych zachowań jak Twoje, bo nie leżą one w mojej naturze : )

PS.
Twoje poglądy są mi znane skorn.
Pozdrawiam
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
7 czerwca 2013r. o 7:38
Cześć chłopaki :* Zadałem wczoraj pytanie , co sądzicie o Paligłupie ? :)

Heguś :* ... nie zadzieraj nosa :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
8375
#GosiaG nieaktywny
7 czerwca 2013r. o 11:13
Pannazdzieckiem napisał(a): Żaden dziennikarzyna nie zrelacjonuje Wam , o czym pany gadają.

Nie martw się tym Piotr, bóg Oświetlenia zadba o to żeby były 'przecieki' informacji z tego spotkania lub któryś członek z Grupy Bilderberg 'zdezerteruje' i objawi nam tajemnicę nowego porządku świata-może nawet jakąś mądrą książkę o wiedzy tajemnej napisze - ku pożytkowi rzeszy Świetlików :]

Cierpliwości ;)

Lilith ^^
10897
#Anonim10897 nieaktywny
8 czerwca 2013r. o 21:02
Hegemonie , witaj ...Wezwałeś mnie swoją wypowiedzią "do tablicy" :D

"PzD,
Twoje szukanie, myślenie i działanie ... na forum portalu Bolec.Info : ) robi wrażenie głównie ... na virgo : ) "

Pragnę uzupełnić - również Twoje myslenie i działanie na forum portalu , robi na mnie wrażenie
;)

Pozdrawiam :D

Dopisane 07.06.2013r. o godz. 21:43:

http://politykier.pl/kat,1025795,wid,15508604,wiadomosc.html

Żenujący sposób politykierstwa w wykonaniu , jak mu tam...Pali...coś tam

Dopisane 08.06.2013r. o godz. 21:02:

Czego jak czego , ale nudy politycznej w kraju nie odczuwamy. Znowu coś nowego , coś , co ma poprawić nam (Polakom) warunki egzystencji...po wyborach

http://wiadomosci.onet.pl/kraj/ruch-narodowy-rozwaza-start-w-wyborach-chce-obalic,1,5536189,wiadomosc.html

Wybrane cytaty:
"Jesienią zapadnie decyzja, czy Ruch Narodowy weźmie udział w wyborach – zapowiedzieli podczas kongresu w Warszawie jego liderzy. Ich zdaniem celem Ruchu jest "obalenie republiki okrągłego stołu" i "wojna z lewactwem".

"Nie wierzymy w system, który zbudowaliście w naszym kraju. Naszym kraju, bo jesteśmy Polakami. Nie Europejczykami, nie obywatelami świata, ale Polakami. (...) Gardzimy wami, politykami z łaski obcych, bogaczami z przekrętów, pustymi celebrytami - dodał."

"Uczestnicy podpisali deklarację ideową, która powstała w końcu marca. Wśród postulatów zawartych w deklaracji jest zachowanie tożsamości narodowej opartej o wartości chrześcijańskie, obrona rodziny pojmowanej jako małżeństwo kobiety i mężczyzny, a także dążenie do zachowania złotego, jako waluty narodowej. "Podejmujemy walkę z promocją kosmopolityzmu i płytko pojętej nowoczesności, by na powrót uczynić nasz naród dumną i silną wspólnotą" - napisano w deklaracji"

:>
2900
#falco nieaktywny
9 czerwca 2013r. o 10:50

:D

potępiacie agresję a sami się nakręcacie własnymi wypowiedziami :D
zastanawia mnie to i jednocześnie dziwi bo dlaczego agresja u innych Wam przeszkadza ale własne zacietrzewienie i chęć ,,dokopania ,, komuś agresywną wypowiedzią jest już ok ;)
po co to?
piękny dzień za oknem tylko wyjść i cieszyć się chwilą ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
211
skorn
9 czerwca 2013r. o 14:57

<i>
10897
#Anonim10897 nieaktywny
9 czerwca 2013r. o 18:51
skorn napisał(a): http://www.

Dziękuję Skornie za ciekawy materiał. Odsłuchałam , i... nie zgadzam się z Ziemkiewiczem. Nie należę do grona "starych komuchów , dziadków..." On ewidentnie i bez porównan konkretnych , usiłuje ukazać epokę Gierka , jak coś mało istotnego dla Polski.Dług Gierka , wiadomo na co został zaciągnięty i co wykonano za te miliardy. Obecny dług , jak potwierdza Ziemkiewicz , wykosi 800 mld zł. Ale nie wiadomo na co zostały przeznaczone te pieniądze. z pewnością nie na stadiony i drogi ! Nie na budowę hut i kopalnie ! Nie na budownictwo mieszkaniowe ! Nie na tworzenie miejsc pracy ! Więc na co ? :/ Ziemkiewicz świetnie pisze.Powinien na tym się skupić. A pcha się do polityki. Aktualnie jest doradcą , wespół z Benderem , Michalkiewiczem , Szeremietiewem , w Ruchu Narodowym.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza