Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

18442
PIS-PO-PRL
25 września 2022r. o 12:19
DP napisał(a): ostro o bierności Polaków

może Polacy nie czują się oszukani... o tak, zwyczajnie, po prostu, bez doszukiwania się w tym jakiejś ideologii i drugiego dna :D

PIS=PO=PRL
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14505
DP
25 września 2022r. o 12:37
PIS-PO-PRL napisał(a):
Ktoś napisał: DP napisał(a): ostro o bierności Polaków

może Polacy nie czują się oszukani... o tak, zwyczajnie, po prostu, bez doszukiwania się w tym jakiejś ideologii i drugiego dna :D

tak działa dywersja psychologiczna
~~Yogi niezalogowany
25 września 2022r. o 12:44
DP napisał(a):
Ktoś napisał: PIS-PO-PRL napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: DP napisał(a): ostro o bierności Polaków

POdobnie działa twoja dusza rosyjska?
14505
DP
25 września 2022r. o 12:48
~~Yogi napisał(a):
Ktoś napisał: DP napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: PIS-PO-PRL napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: DP napisał(a): ostro o bierności Polaków

Z domu wyniosłam ważną naukę że z sąsiadami należy żyć przynajmniej w poprawnych stosunkach. Wtedy ma się spokój.
~~Yogi niezalogowany
25 września 2022r. o 12:53
DP napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Yogi napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: DP napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: PIS-PO-PRL napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: DP napisał(a): ostro o bierności Polaków

Z domu wyniosłam ważną naukę że z sąsiadami należy żyć przynajmniej w poprawnych stosunkach. Wtedy ma się spokój.

Spokój ma się owszem jak ma się szczęście do cywilizowanych sąsiadów:D
14505
DP
25 września 2022r. o 12:57
~~Yogi napisał(a):
Ktoś napisał: DP napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Yogi napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: DP napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: PIS-PO-PRL napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: DP napisał(a): ostro o bierności Polaków

Spokój ma się owszem jak ma się szczęście do cywilizowanych sąsiadów:D

Wystarczy z sąsiadem nie zadzierać i od czasu do czasu wymienić formułki grzecznościowe. Ot i cała polityka.
18442
PIS-PO-PRL
25 września 2022r. o 13:00
DP napisał(a): tak działa dywersja psychologiczna

no nie wiem
może Polacy nie czują się oszukani, ani atakowani "psychologicznie"
ale nie mi o tym pisać... bo mnie taki jeden oszukał, ale są tu tacy co się nie dali :D

Dopisane 25.09.2022r. o godz. 13:00:

DP napisał(a): Wystarczy z sąsiadem nie zadzierać i od czasu do czasu wymienić formułki grzecznościowe. Ot i cała polityka.

że też na to nikt wcześniej nie wpadł... może rozbiorów by uniknęli, może I i II wojny by nie było...
ide powiedzieć sąsiadowi że go kocham... może płot między działkami za swoje zrobi i nie będę musiał się dorzucać ;))

PIS=PO=PRL
14505
DP
25 września 2022r. o 13:05
PIS-PO-PRL napisał(a):
Ktoś napisał: DP napisał(a): tak działa dywersja psychologiczna

no nie wiem
ale nie mi o tym pisać... bo mnie taki jeden oszukał, ale są tu tacy co się nie dali :D

posłuchaj T. Formickiego co ma do powiedzenia o dywersji, mądrze mówi.

Dopisane 25.09.2022r. o godz. 13:05:

PIS-PO-PRL napisał(a):
Ktoś napisał: DP napisał(a): tak działa dywersja psychologiczna

no nie wiem
ale nie mi o tym pisać... bo mnie taki jeden oszukał, ale są tu tacy co się nie dali :DDopisane 25.09.2022r. o godz. 13:00:
Ktoś napisał: DP napisał(a): Wystarczy z sąsiadem nie zadzierać i od czasu do czasu wymienić formułki grzecznościowe. Ot i cała polityka.

że też na to nikt wcześniej nie wpadł... może rozbiorów by uniknęli, może I i II wojny by nie było...
ide powiedzieć sąsiadowi że go kocham... może płot między działkami za swoje zrobi i nie będę musiał się dorzucać ;))

dobrze jest gdy głupi żyje w przekonaniu że jest mądry, łatwiej nim manipulować.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.