Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

~~Mondry niezalogowany
30 września 2022r. o 12:55
Podatek inflacyjny (PiS-podatek) 17,2%.
Powoli inflacja i poparcie dla PiS (w ostatnim Political Changes 24%) zbliżają się do siebie.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Bubu niezalogowany
30 września 2022r. o 13:39
Ale ci sie nika trafiła, a powinna być Mudry?
~~Bubu niezalogowany
30 września 2022r. o 13:40
Znałem kiedyś takiego dużego misia:)
~~młody wykształcony szalenie przystojny niezalogowany
1 października 2022r. o 4:18
Ja tam prosty chłopak jestem więc powiedzcie mi jedno. W sklepach taki olej 100% drożej niż rok temu. Masła, margaryny to samo. Reszta nic nie lepiej. Paliwo, węgiel, gaz, prąd- szkoda gadać. Jakim qrwa cudem wychodzi 17% to ja za cholerę nie rozumiem. Co potaniało? Lokomotywy?
~~Babcia niezalogowany
1 października 2022r. o 9:32
Olej "3 ziarna" jest w Lidlu po 9,99zł rok temu był po około 8zł.
Młody trochę konkretów.
Można być pięknym albo zewnętrznie albo zewnętrznie brzydkim a wewnętrznie pięknym.
~~Horus niezalogowany
1 października 2022r. o 9:40
babciu zmień okulary...
bo chyba z racji wieku niedowidzisz ;D

a napisz jak to ci zrewaloryzowano rentę w stosunku do inflacji? ;D
10 zł?....20? ;D
~~Babcia niezalogowany
1 października 2022r. o 9:44
A tobie jak? Mnie bardzo dobrze. Dostałam 13 i 14 i waloryzację 96zł. Masz jeszcze jakieś pytania?
~~Horus niezalogowany
1 października 2022r. o 9:53
było by ich trochę ale po co? ... wyznawcy piSS nic nie przekona że ....

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza