~~młody wykształcony szalenie przystojny niezalogowany 1 października 2022r. o 4:18
Ja tam prosty chłopak jestem więc powiedzcie mi jedno. W sklepach taki olej 100% drożej niż rok temu. Masła, margaryny to samo. Reszta nic nie lepiej. Paliwo, węgiel, gaz, prąd- szkoda gadać. Jakim qrwa cudem wychodzi 17% to ja za cholerę nie rozumiem. Co potaniało? Lokomotywy?
~~Babcia niezalogowany 1 października 2022r. o 9:32
Olej "3 ziarna" jest w Lidlu po 9,99zł rok temu był po około 8zł.
Młody trochę konkretów.
Można być pięknym albo zewnętrznie albo zewnętrznie brzydkim a wewnętrznie pięknym.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.