~~Były szeregowy sympatyk PiS-u niezalogowany 4 grudnia 2022r. o 14:03
Wszystkie moje wpisy miały za zadanie pobudzić "sprowokować", piszących do reakcji. Jeśli kogoś uraziłem "obraziłem"to przepraszam.
PS. "Sympatyk PiS-u" nie musi oznaczać "Fanatyka PiS-u ". To dwa różne stanowiska.
Wiecie jak brzmiało pierwsze pytanie odczytane z kartki Kaczyńskiemu w Legnicy? Nie? To proszę:
- czy Pan wie, że jest Pan współczesnym Piłsudskim?
Nie żartuję. Oni tak na poważnie...
~~wystarczy nie kraść niezalogowany 7 grudnia 2022r. o 18:53
Kiedy przyjdzie wam płacić rachunki za paliwo , prąd czy gaz albo zamknąć firmę z powodu cen energii czy wysokości ZUS, pomyślcie ciepło o wybitnym fachowcu od finansów Jacku Kurskim, który w związku ze swoimi wybitnymi kompetencjami zarobi teraz w Banku Światowym ponad bańkę rocznie.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.