Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

9176
kc
4 lipca 2013r. o 23:00
alter napisał(a): Ależ to opinia poważnej pani psycholog :)

Poważna pani psycholog nie stara się być dyżurnym ekspertem od wszelakich bolączek kobiet wymyślanych przez plotkarskie magazyny.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
10114
#alter nieaktywny
4 lipca 2013r. o 23:13
kc napisał(a): Poważna pani psycholog nie stara się być dyżurnym ekspertem od wszelakich bolączek kobiet wymyślanych przez plotkarskie magazyny.

JAk rozumiem nie zgadzasz się z jej zdaniem? oczywiście przeczytałaś artykuł? :)

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
9176
kc
4 lipca 2013r. o 23:28
alter napisał(a): JAk rozumiem nie zgadzasz się z jej zdaniem? oczywiście przeczytałaś artykuł? :)

Alter, to nie ma znaczenia, czy ja się zgadzam z opinią tej pani. Nie ma w tym artykule nic, czego przeciętny człowiek by nie był w stanie sam wywnioskować z własnych obserwacji. Takie bla , bla, bla charakterystyczne dla pism przeznaczonych dla kobiet, gdzie wykształcone panie tłumaczą gospodyniom domowym jakie powinny być i co powinny myśleć.
10114
#alter nieaktywny
4 lipca 2013r. o 23:33
kc napisał(a):
Alter, to nie ma znaczenia, czy ja się zgadzam z opinią tej pani. Nie ma w tym artykule nic, czego przeciętny człowiek by nie był w stanie sam wywnioskować z własnych obserwacji. Takie bla , bla, bla charakterystyczne dla pism przeznaczonych dla kobiet, gdzie wykształcone panie tłumaczą gospodyniom domowym jakie powinny być i co powinny myśleć.

O ile rozumiem, dużo wcześniej miałaś takie obserwacje? A może w takim razie ten artykuł był dla facetów? bo ja tego nie wiedziałem, że PANIE są takie "agresywne" ;) powiedziałbym nawet, że się z tym nie zgadzam :)

9176
kc
4 lipca 2013r. o 23:47
alter napisał(a): O ile rozumiem, dużo wcześniej miałaś takie obserwacje? A może w takim razie ten artykuł był dla facetów? bo ja tego nie wiedziałem, że PANIE są takie "agresywne" ;) powiedziałbym nawet, że się z tym nie zgadzam :)

Czasem napotykając jakiś artykuł z takich pism zastanawiam się, czy faktycznie nie są one kierowane do mężczyzn, bo nie wydaje mi się, żeby kobiety były tak głupie, żeby wierzyć w te wszystkie brednie w nich wypisywane : ).

Tekst jest taki chaotyczny, że ciężko wywnioskować, czy pani psycholog zgadza się z postawioną tezą, czy nie. Na pewno ma rację w tym, że współczesne gimnazjalistki potrafią być bardzo agresywne, ale to się da zauważyć nawet na ulicy, więc nic w tym odkrywczego.
10114
#alter nieaktywny
4 lipca 2013r. o 23:54
kc napisał(a):
alter napisał(a): O ile rozumiem, dużo wcześniej miałaś takie obserwacje? A może w takim razie ten artykuł był dla facetów? bo ja tego nie wiedziałem, że PANIE są takie "agresywne" ;) powiedziałbym nawet, że się z tym nie zgadzam :)

Czasem napotykając jakiś artykuł z takich pism zastanawiam się, czy faktycznie nie są one kierowane do mężczyzn, bo nie wydaje mi się, żeby kobiety były tak głupie, żeby wierzyć w te wszystkie brednie w nich wypisywane : ).

ŁAŁ!
A to było nie na miejscu Pani Mądralińska :) "wszystkie brednie" i "kierowane do mężczyzn"! bo kobiety są na za mądre? :D wolę kulturalnie zakończyć tę przemiłą wymianę zdań. EOT :)

~ niezalogowany
5 lipca 2013r. o 1:51
Teoria frustracji - agresji – teoria, według której zachowania agresywne są poprzedzone przez frustrację. W pierwotnej swojej wersji teorii każda frustracja prowadziła do agresji (lub podnosiła gotowość do zachowania agresywnego) i każda agresja poprzedzona była przez jakiś rodzaj frustracji.
10114
#alter nieaktywny
5 lipca 2013r. o 11:03
"Prawnik z Poznania dowodzi: przepisy, na podstawie których musimy płacić za przejazdy autostradami, są niezgodne z konstytucją. A konstytucjonaliści ostrożnie przyznają mu rację" !! :)

http://biznes.onet.pl/myto-niekonstytucyjne,18571,5556107,1,prasa-detal

Zmoderowano 05.07.2013 godz.11:28 - powód: zbędna fotka (moderator)

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA BZ Academy zaprasza