Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

2900
#falco nieaktywny
23 lipca 2013r. o 14:48
ile to już odsłon ma ten temat,kiedy został założony?
ubyło od tego czasu ,,absurdów,, ?
jak sam piszesz codziennie pojawiają się nowe wiec co masz z tego jak to nazywasz ,,obśmiewania,, ?
widzisz te absurdy dnia codziennego co jednak nie przeszkadza Ci w gloryfikowaniu otaczającej Cię rzeczywistości i postawienia jej właśnie jako absurdu...
;)
mnie ten temat jedynie bawi a Ciebie chyba nawet wzrusza... :D
ale mamy różne poglądy na pewne sprawy i nie mnie to oceniać ,czy Twoje są słuszne czy nie...
masz prawo nie zgadzać się z moim zdaniem ale nie masz jednak prawa próbować go zmieniać :P

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
10114
#alter nieaktywny
23 lipca 2013r. o 15:26
Myślę, że temat o absurdach powstał, aby nagłaśniać absurdy, aby podwyższyć świadomość ich istnienia. Może też dany "absurd" nie jest dla wszystkich absurdem?

Falco unikasz odpowiedzi! To jeszcze raz zapytam, o jaki nowy "rozdział" akurat Tobie chodzi? Sam przecież o nim pisałeś? A moje pytanie jest takie proste :)

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
211
skorn
23 lipca 2013r. o 15:30
Trzeba próbować zmieniać zdanie każdego, kto wypisuje głupoty, proste. Twoje zdanie to interesować sie tylko własnymi czterama literami, więc z punktu widzenia koniecznych zmian, jakie trzeba przeprowadzić, jesteś bezużyteczny.

Są kraje, gdzie życie jest lepsze niż tu i do tego trzeba dążyć. Nie jest to jakaś utopia, bo takich krajów są dziesiątki. Więc takie pieprzenie, że jest źle i nic sie nie zmieni, zostawmy starym zgorzkniałym pierdzielom, którzy nie znają innego systemu niż socjalizm.

<i>
2900
#falco nieaktywny
23 lipca 2013r. o 17:57
jeszcze nie słyszałem aby w jakimkolwiek kraju zmieniono,,system,,lub dokonano zmiany rządu najbardziej zagorzałym klikaniem w klawiaturę... :P
ale być może nastąpi to w ,,polsze,, :D

klik,klik,klik... :D
,,proletariusze wszystkich krajów,łączcie się,,....w klikaniu :D

10114
#alter nieaktywny
23 lipca 2013r. o 17:59
falco napisał(a):
klik,klik,klik... :D
,,proletariusze wszystkich krajów,łączcie się,,....w klikaniu :D

A jak się porozumiewali Ci co doprowadzili do "arabskiej wiosny"?!

2900
#falco nieaktywny
23 lipca 2013r. o 18:02
,,arabska wiosna,,?

nie wiem o co chodzi...i piszę tu poważnie :)

10114
#alter nieaktywny
23 lipca 2013r. o 18:03
falco napisał(a): ,,arabska wiosna,,?

nie wiem o co chodzi...i piszę tu poważnie :)

poważnie? poważnie to zaczynasz być ignorantem :) skoro nie masz pojęcia o arabskiej wiośnie?

2900
#falco nieaktywny
23 lipca 2013r. o 18:12
ignorantem?
o cholera!!!!
nie mam też pojęcia o tym co chciał przedstawić w swoich malunkach Kandynsky...
myślisz że aż tak interesująca dla mnie ma być jakaś tam ,,arabska wiosna,,
ja marzę o kolejnej wiośnie ale ,,ludów,, a Ty mi tutaj pitolisz o arabskich... :D
ale każdy ma jakieś ,,zboczenia,, ;)

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza