Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

10114
#alter nieaktywny
23 lipca 2013r. o 18:44
falco napisał(a):
ja marzę o kolejnej wiośnie ale ,,ludów,, a Ty mi tutaj pitolisz o arabskich... :D
ale każdy ma jakieś ,,zboczenia,, ;)

A myślałem, że jesteś już nad tą swoją "wodą" :) hehe... wypowiadasz się wciąż tak samo, jak ignorant.

Dopisane 23.07.2013r. o godz. 18:34:

"Spór o A4. Wstydliwe tajemnice ministerstwa?"

http://motoryzacja.interia.pl/raport/autostrady/budowa-autostrad-w-polsce/news/spor-o-a4-wstydliwe-tajemnice-ministerstwa,1937604[img=1374597254_35rkyn6.jpg]

Dopisane 23.07.2013r. o godz. 18:35:

Teraz wymyślono, że o odtajnienie dokumentów nie może występować samorząd - może to zrobić każdy obywatel, ale nie prezydent Jaworzna. Tym samym skutecznie zablokowano dostęp do kontrowersyjnych zapisów tajnej umowy.

Dopisane 23.07.2013r. o godz. 18:44:

"OPZZ chce wprowadzenia jawności płac" co zapobiegnie manipulacjom płac przez pracodawców!

http://biznes.onet.pl/praca/opzz-chce-wprowadzenia-jawnosci-plac,18493,5565892,5451429,463,1,news-detal

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5413
#Przemyslaw nieaktywny
23 lipca 2013r. o 21:03
lektura
http://www.mpolska24.pl/blogi/post/4810/spoleczna-gospodarka-wolnorynkowa-nowy-ustroj-dla-polski

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
211
skorn
23 lipca 2013r. o 22:47
falco napisał(a): jeszcze nie słyszałem aby w jakimkolwiek kraju zmieniono,,system,,lub dokonano zmiany rządu najbardziej zagorzałym klikaniem w klawiaturę... :P
ale być może nastąpi to w ,,polsze,, :D

klik,klik,klik... :D
,,proletariusze wszystkich krajów,łączcie się,,....w klikaniu :D

Internet to potężne medium, weźmy takie wikileaks na przykład. Albo facebook jako platforma do wymiany informacji o ważnych wydarzeniach, społecznych inicjatywach jak kampania w sprawie JOW-ów itp.

Można oczywiście palić głupa tak jak falco, który na 'trybunie ludu' sie wychowywał, że co tam jakieś klikanie, ale starsi ludzie tak mają. : )

<i>
2900
#falco nieaktywny
24 lipca 2013r. o 6:45
powiadasz ,,na Trybunie Ludu,,?

no nie tak do końca...kupowałem kiedyś ,,Sztandar Młodych,, i ,,Dziennik Ludowy,, ale tylko w sobotę...
dlaczego tylko w sobotę?
nie wiesz?...ja tego nie będę tłumaczył bo i po co?

internet to poważne narzędzie przekazu ale pod warunkiem że przekazują coś poważni i mający coś do przekazania ludzie...
inaczej wychodzi z tego bełkot ....

(dlaczego wiem jaka zaraz będzie odpowiedz na ten post?) ;)
ale śmiało... :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
~Polska niezalogowany
24 lipca 2013r. o 9:36
Absurdem jest to że człowiek dwojga imion dorabia się teraz na mieszkańcach
licząc sobie niebotyczne stawki za wywóz śmieci, wynajem pojemników,
kasować chce firmy nawet te które śmieci nie produkują.
Ludzie jeszcze przyjdą zrobić porządek z władzą.
211
skorn
24 lipca 2013r. o 16:24
falco napisał(a): internet to poważne narzędzie przekazu ale pod warunkiem że przekazują coś poważni i mający coś do przekazania ludzie...
inaczej wychodzi z tego bełkot ....

Poważni czyli ci, którzy myślą tak jak ty? Podaj jakiś przykład.

<i>
4469
#Patrzalski nieaktywny
24 lipca 2013r. o 16:35
Poważni ludzie do dyskusji ,to tacy ludzie którzy pomimo zasadniczej różnicy poglądów ,potrafią zachować kulturę dyskusji.
211
skorn
24 lipca 2013r. o 16:56
Mam w takim razie nadzieje, że falco dołączy kiedyś do tej grupy. : )

<i>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza