Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

~ niezalogowany
22 lipca 2013r. o 20:00
Nie zamykać!!Wklejać dalej!! :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
22 lipca 2013r. o 20:01
zamknąć temat?
być może ale jednocześnie otworzyć inny ,,rozdział,, jeśli wiesz co chcę przez to powiedzieć... ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
10114
#alter nieaktywny
22 lipca 2013r. o 20:04
falco napisał(a): zamknąć temat?
być może ale jednocześnie otworzyć inny ,,rozdział,, jeśli wiesz co chcę przez to powiedzieć... ;)

Falco! może inni wiedzą, ja nie wiem, oświeć nas :D

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
2900
#falco nieaktywny
22 lipca 2013r. o 20:13
oświecić Cię?
a co ja jestem jakiś Voltaire czy inny Kołłątaj?
,,oświecisz ,, się kiedy nie będziesz już miał sił klikać w klawisze ... :D
a przyczyną tego będzie ,,pusty gar,, ;)
na razie jeszcze ,,klikaj,, :)

10114
#alter nieaktywny
22 lipca 2013r. o 20:37
falco napisał(a): oświecić Cię?
a co ja jestem jakiś Voltaire czy inny Kołłątaj?
,,oświecisz ,, się kiedy nie będziesz już miał sił klikać w klawisze ... :D
a przyczyną tego będzie ,,pusty gar,, ;)
na razie jeszcze ,,klikaj,, :)

unikasz odpowiedzialnej odpowiedzi :) z poprzednich twoich wypowiedzi wynika, że ty jesteś ten mądry :) więc krytykuje dalej

Dopisane 22.07.2013r. o godz. 20:37:

... i precyzyjnie odpowiedz jaki inny "rozdział warto otworzyć"? bo właśnie nie wiem co chcesz powiedzieć :)

~Ego niezalogowany
22 lipca 2013r. o 21:15
alter napisał(a):
falco napisał(a): zamknąć temat?

Falco! może inni wiedzą, ja nie wiem, oświeć nas :D

Falco! dobrze piszesz! Czy ten czy też inny "rozdział" i tak trzeba klikać i klikać;( a zarobki cieniutkie :]
2900
#falco nieaktywny
22 lipca 2013r. o 21:24
uważasz że po dniu pracy nie mam ciekawszych zajęć niż puste polemiki a absurdach?
samo to jest już absurdalne :D
czy unikam odpowiedzi?
po moich wcześniejszych wpisach możesz wywnioskować że w tym chorym na wskroś kraiku, tylko pospolite ruszenie może coś zmienić :>
tylko kto to zrobi?...
liczysz na kogoś typu Duda?
a może masz inne typy?

rzeczywistość jest taka że gangrena zżera ten kraj ,dookoła bieda że aż piszczy a boje się toczą o rytualny ubój jakiegoś tam zwierzaka...
a Polaków ,,karmi się,, czy iść na referendum czy też nie...
mam to w ...

jutro jadę do pracy i to jest mój świat,moje życie ...
dzięki temu idę spokojnie spojrzeć do lodówki i wierz mi -nie widzę tam Tuska :D

10114
#alter nieaktywny
23 lipca 2013r. o 14:18
falco napisał(a): uważasz że po dniu pracy nie mam ciekawszych zajęć niż puste polemiki a absurdach?
samo to jest już absurdalne :D
czy unikam odpowiedzi?

Wypowiadasz się dość chaotycznie. Duda? Tusk? :) Jeżeli polemika o Polsce jest dla Ciebie absurdalna? to po co zajmujesz głos w tym temacie? To chyba Twój absurd? :P Temat jest potrzebny, aby absurdy nagłaśniać, obśmiewać, aby tych absurdów było jak najmniej. Tymczasem, każda władza ma swoje absurdy i każdego dnia pojawiają się nowe. Absurdy życia w Polsce to temat rzeka płynąca bez końca.

Chcesz zamykać ten temat? a rozpocząć nowy? nowy "rozdział"? To jeszcze raz zapytam, o jaki rozdział Tobie chodzi? Bo jak widzę sam nie wiesz jaki?!

Dopisane 23.07.2013r. o godz. 14:18:

A to interesujące? Tusk brzytwy się chwyta?!

"Nierząd ucieszy rząd. Dochody z prostytucji będą częścią PKB"

http://biznes.interia.pl/makroekonomia/news/nierzad-ucieszy-rzad-dochody-z-prostytucji-beda-czescia-pkb,1937597

[img=1374581926_qrrhlra.jpg]

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza