Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

4469
#Patrzalski nieaktywny
24 lipca 2013r. o 17:16
A nie jest ? :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
24 lipca 2013r. o 18:21
z pewną przykrością mogę jednak napisać że ta wąska grupa ciągle się zawęża...
znikają z forum ludzie którym obce jest plucie jadem na innych a wejście na forum w jakikolwiek temat ,kończy się wyzwiskami lub kłótnią...
a to tylko lokalne forum ;)
małe ale jak świetnie oddaje nastawienie do innych ludzi,o odmiennym poglądzie o odmiennej religii o odmiennym światopoglądzie czy innej orientacji...
w jaki wiec sposób chcecie naprawiać świat kiedy swojego własnego ,tego który otacza was bezpośrednio nie potraficie naprawić?

co do jakiejś tam ,,grupy,, to nie będę się wypowiadał bo mógłbym kogoś urazić... ;)

i to jest rzeczywistość :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
~ niezalogowany
24 lipca 2013r. o 21:09
http://fakty.interia.pl/polska/news-sienkiewicz-jestem-jego-dluznikiem-poswiecil-swoje-wakacje,nId,1001186

I kto teraz odważy się zarzucić , że w ministerstwach nie zatrudniają młodych??!! :>
10897
#Anonim10897 nieaktywny
24 lipca 2013r. o 21:10
falco napisał(a): z pewną przykrością mogę jednak napisać że ta wąska grupa ciągle się zawęża...
znikają z forum ludzie którym obce jest plucie jadem na innych a wejście na forum w jakikolwiek temat ,kończy się wyzwiskami lub kłótnią...

Falco , pięknie napisałeś.... :*
6979
E
24 lipca 2013r. o 21:18
falco napisał(a): ...znikają z forum ludzie którym obce jest plucie jadem na innych a wejście na forum w jakikolwiek temat ,kończy się wyzwiskami lub kłótnią...

Niejedna osoba tak myśli i dlatego woli się nie wypowiadać :)

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
~mir.ko niezalogowany
24 lipca 2013r. o 21:19
ja sie (...) wzruszylem

Zmoderowano 24.07.2013 godz.21:58 - powód: wulgaryzm (moderator)
211
skorn
24 lipca 2013r. o 23:23
virgo napisał(a):
falco napisał(a): z pewną przykrością mogę jednak napisać że ta wąska grupa ciągle się zawęża...

post bez buziaczka postem straconym!

:*

<i>
~ niezalogowany
25 lipca 2013r. o 1:14
skorn napisał(a):
virgo napisał(a):

post bez buziaczka postem straconym!

:*

SKORN jestes boski :* buziaczek dla CIEBIE
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.