Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
29 października 2013r. o 22:52
gover napisał(a): .
Idealne spoleczenstwo stanowiloby smierc ludzkiej wielkosci.

Dokładnie Goverze :)

Ważne jest to , co nas Ludzi łączy, nie to, co Nas dzieli. Ważny jest idywidualizm i swobodne myślenie. Ważna jest wspólnota celu, aby Każdy i Każda szczęśliwymi byli.

Cieszę się , że mnie rozumiecie :)

Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Motywacja niezalogowany
30 października 2013r. o 5:57
Pannazdzieckiem napisał(a): ale na dobranoc poczytajcie mój Autorytet

Ale fajowo. Ogarnę tylko jeszcze różnego rodzaju statystyki, słupki, diagramy, wyniki badań statystycznych i mogę śmiało zostać Twoim autorytetem. Już kiedyś pisałem, że niekoniecznie trzeba mieć tytuł naukowy, by dostrzegać zmiany, chociaż oczywiście pomaga, jak najbardziej. Ludzie stali się ślepi. Patrzą, ale nie widzą, słyszą, ale nie słuchają. Wystarczy tak niewielie. Wystarczy patrzeć w to, czym człowiek dawno się już znudził.
4335
30 października 2013r. o 7:05
Chodzi o to Zmotywowany , że w przestrzeni publicznej niewielu jest odważnych , aby nazywać rzeczy po imieniu. Do tej grupy osobiście zaliczam jedynie kilka osób , Jaśkowski jest jedną z nich. Kilka osób skrzyknęło się i wysłało petycję do Tuska w kwestii chemitrali. Do dzisiaj nie ma odpowiedzi , a między czasie trują nas nadal. Żyjemy niby w wolnym kraju , a jakoś tej wolności nie widać. Patrz Pan jaki paradoks. Jeśli nie będziesz uszczypliwy , masz prawo zostać moim autorytetem, zależy , co wiesz :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~ niezalogowany
30 października 2013r. o 7:26
http://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/szczerski-chce-dostepu-do-zapisow-rozmow-miedzy-tuskiem-a-putinem/z3twk
4335
30 października 2013r. o 7:38
Dobre :D Ale nic z tego nie będzie. Niemniej jednak każdy gwóźdź do trumny PO , jak najbardziej pożądany :D

116
#moderator nieaktywny
30 października 2013r. o 10:08
~janek napisał(a): http://www.pb.pl/3396538,75759,polska-34-w-rankingu-rajow-na-ziemi

Co Wy na to ?:D
~ niezalogowany
30 października 2013r. o 11:12
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Newsweek-praca-za-glos-na-Jacka-Protasiewicza-Jest-kolejne-nagranie,wid,16125378,wiadomosc.html?ticaid=111934&_ticrsn=5
~ niezalogowany
30 października 2013r. o 11:50
Pannazdzieckiem napisał(a): No, to jest nas już kilkoro :) Wybaczcie , ciężki dzień dzisiaj miałem i w kimono uderzyć muszę , ale na dobranoc poczytajcie mój Autorytet :

Spodziewane problemy z żywnością

Opublikowano: 29.10.2013 | Kategorie: Ekologia i przyroda, Publicystyka

Czy ktoś sobie zadał pytanie, dlaczego ci "trzymający nad nami władzę manipulatorzy" wkładają tak wiele wysiłku i mase pieniędzy w to, aby nas podtruwać? Żeby był jakiś tam efekt, nie trzeba aż tylu zabiegów, nieprawdaż? A ile kasy by "im" zostało, bo przecież do tego zmierzacie? ;) Chyba trochę to wszystko przedumane. Noi śmieszne :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza