~Motywacja napisał(a): ... myślałem że ogarniasz kto i dlaczego siedzi na tej pięknej Ziemi będącej swoistym laboratorium, myslałem, że potrafisz wstać i to powiedzieć głośno....
Jeszcze nie ogarniam Zmotywowany Cwaniaku . Od pięciu lat zastanawiam się nad tym , kto rządzi tym burdelem. W grę wchodzą trzy możliwości : szatan , kosmici, zwyrodniały ludzki intelekt , pozbawiony skrupułów i empatii . Szatana w zasadzie wyeliminowałem , jako podstawowe oszustwo natury religijnej. Kosmici pokroju JHWH grali tutaj pierwsze skrzypce parę tysięcy lat temu. Obecni kosmici , są jacyś inni , jakby lepsi , nie dostarczali by nam wiedzy , choćby w postaci zbożowych kręgów, gdyby mieli złe intencje ( meteoryt nad Czabańskiem ... coś go rozwaliło w powietrzu, Fokusima powinna promieniować , jak wnętrze słońca , a tak nie jest ) Zostaje zwyrodniały ludzki intelekt, grupa Bildberga, skorumpowani politycy, banksterzy i krętacze wszelkiej maści i powszechny korporacjonizm.
Działalnością charytatywną niech zajmują się powołane do tego organizacje, choć pomagam , gdzie mogę. Widzisz Kolego , wierzę w ideę , że jedynym sposobem naprawy tego nieszczęśliwego Świata jest wzrost poziomu wiedzy i świadomości społecznej. Wielu uważa podobnie , jak i ja i publikują różnego rodzaju dziwne myśli i przekonania , w nadziei , że ktoś się nad tym zastanowi. Bo myślenie abstrakcyjne odróżnia nas od zwierząt , do których pułapu chcieli by Nas sprowadzić rzeczeni przez Ciebie "laborańci ". Nie nazywam tego walką , tylko szerzeniem informacji, ja również zostałem poinformowany :)
A tak nawiasem : co masz na myśli mówiąc o zakupczonym gadzim znaku ?
Dziękuję Virgo, miód na moje stare uszy :)