Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

~ niezalogowany
31 października 2013r. o 18:45
alter napisał(a):
virgo napisał(a): Ma rację Poniedzielski - kultura nie powinna mieszać się z polityką. :]

tak, a to z tego powodu, aby się nie upaprała w tym błotku :)

To po cholerę kler tak się pcha do tego "błotka"? Wiadomo tam jest kasa!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
31 października 2013r. o 18:48
~ napisał(a):
To po cholerę kler tak się pcha do tego "błotka"? Wiadomo tam jest kasa!

Kler to też obywatele naszego kraju, więc mają prawo się wypowiadać.
~Iza niezalogowany
31 października 2013r. o 18:51
virgo napisał(a):
Droga Izo :* jak trafnie i do rzeczy !! Nie znałam tego wiersza , jest mi z tego powodu wstyd ;( Wspaniała , cudowna treść...

Witam, Virgo :* ,
cieszę się, że się spodobał. Jakiś czas temu trafiłam na wiesze L. Makowieckiego. Pochodzą z tomiku '' Pro publico bono ", można go kupić, więcej jest w nim takich perełek :)
Jeżeli masz ochotę zajrzeć na stronę www.zayazd.pl/zayazd-na-you-tube.php , znajdziesz tam też ballady.
Mnie się podobają.
Pozdrawiam, dobrego wieczoru :)
~ niezalogowany
31 października 2013r. o 20:27
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Andrzej-Olechowski-o-wojnie-w-PO-Platforma-moze-sie-rozleciec,wid,16135355,wiadomosc.html?ticaid=111955&_ticrsn=5
10897
#Anonim10897 nieaktywny
31 października 2013r. o 22:38
Pannazdzieckiem napisał(a): Szczególnie to dokładnie opisuje sytuację , gdzie Ty wynajdujesz takie fajne kawałki Droga Niewiasto ? :) :

Miałam nadzieję ,że ..spodoba się Tobie :) Znajduję , jak zwykle na youtybe :D Znam teksty Rosiewicza już od 1975 roku , są różne tematycznie ale zawsze wiążą się z sytuacją polityczną w kraju ;) Pozdrawiam :D

Dopisane 31.10.2013r. o godz. 22:38:

~Iza napisał(a): (...)
cieszę się, że się spodobał. Jakiś czas temu trafiłam na wiesze L. Makowieckiego. Pochodzą z tomiku '' Pro publico bono ", można go kupić,

Izo , bardzo dziękuję za adres :* odsłuchałam sporo nagrań :) bardzo głęboka i wymowna treść. Dziękuję :* Życzę dobrej nocy :D
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
1 listopada 2013r. o 9:39
skorn napisał(a): To nie jest temat o kosmitach.

Słuszna uwaga , Młody Padawanie :)

Pomyślmy dzisiaj o naszych bliskich , którzy odeszli, ale i również o pokoleniach walczących słowem i czynem o Polskę.

Chwała Ich Pamięci i Pokój Duszom.

Nostalgicznego dnia Wam życzę.

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~ niezalogowany
1 listopada 2013r. o 17:14
Ot szara rzeczywistośc ... Z Wiplera robią poszkodowanego a Ikonowicz do więzienia.. Jak myślicie ,który z nich dbał o bliżniego swego...?
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,14868191.html
~ niezalogowany
1 listopada 2013r. o 17:18
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,14869164,_Posel_Wipler_byl_tak_pijany__ze_atakujac_policjantow.html
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza