Miałem się odnieść do Twojej wypowiedzi i byłbym zapomniał
Pannazdzieckiem napisał(a):
Jeszcze nie ogarniam Zmotywowany Cwaniaku .
Znowu mnie obrażasz
Pannazdzieckiem napisał(a): Od pięciu lat zastanawiam się nad tym , kto rządzi tym burdelem.
Właśnie generalnie już jakiś czas temu miałem zapytać od jakiego czasu zacząłeś sam szukać odpowiedzi na pytanie stawiane od dawien dawna. Wiedziałem jednak, że prędzej, czy później sam mnie o tym poinformujesz. Okazało się tak jak przypuszczałem, można Cię porównać do gówniarza przyjmującego nowe, fascynujące treści, bez jakiekolwiek obróbki. Możesz mnie co do czasów PRL-owskich uświadamiać, ale po co? No tak sam kiedyś mówiłem, że bez znajomości przeszłości nie można wybudować przyszłości, ale generalnie po co?
Pannazdzieckiem napisał(a): W grę wchodzą trzy możliwości : szatan , kosmici, zwyrodniały ludzki intelekt , pozbawiony skrupułów i empatii .
Cieniutko, cieniutko...
Pannazdzieckiem napisał(a): Kosmici pokroju JHWH grali tutaj pierwsze skrzypce parę tysięcy lat temu.
Donformuj się, polecam pisma sumeryjskie i porównanie ich z Biblią, ale to już we własnym zakresie.
Pannazdzieckiem napisał(a): Obecni kosmici , są jacyś inni , jakby lepsi , nie dostarczali by nam wiedzy
Z każdym kolejnym zdaniem utwierdzasz mnie w przekonaniu, że jednak jesteś przezabawną istotką goniącą za teoriami spiskowymi. Jeśli jesteś naprawdę tak zainteresowany tym tematem, to poczytaj skad się wziął ten nagły przypływ wiedzy i co zaoferowano wzamian.
Pannazdzieckiem napisał(a): choćby w postaci zbożowych kręgów,
Poszukaj , poczytaj
Pannazdzieckiem napisał(a): ( meteoryt nad Czabańskiem ... coś go rozwaliło w powietrzu
No powiedz, co go zniszczyło heh xD
Jest tak jak myślałem