Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

~ niezalogowany
31 października 2013r. o 12:43
Miałem się odnieść do Twojej wypowiedzi i byłbym zapomniał
Pannazdzieckiem napisał(a):
Jeszcze nie ogarniam Zmotywowany Cwaniaku .

Znowu mnie obrażasz
Pannazdzieckiem napisał(a): Od pięciu lat zastanawiam się nad tym , kto rządzi tym burdelem.

Właśnie generalnie już jakiś czas temu miałem zapytać od jakiego czasu zacząłeś sam szukać odpowiedzi na pytanie stawiane od dawien dawna. Wiedziałem jednak, że prędzej, czy później sam mnie o tym poinformujesz. Okazało się tak jak przypuszczałem, można Cię porównać do gówniarza przyjmującego nowe, fascynujące treści, bez jakiekolwiek obróbki. Możesz mnie co do czasów PRL-owskich uświadamiać, ale po co? No tak sam kiedyś mówiłem, że bez znajomości przeszłości nie można wybudować przyszłości, ale generalnie po co?
Pannazdzieckiem napisał(a): W grę wchodzą trzy możliwości : szatan , kosmici, zwyrodniały ludzki intelekt , pozbawiony skrupułów i empatii .

Cieniutko, cieniutko...
Pannazdzieckiem napisał(a): Kosmici pokroju JHWH grali tutaj pierwsze skrzypce parę tysięcy lat temu.

Donformuj się, polecam pisma sumeryjskie i porównanie ich z Biblią, ale to już we własnym zakresie.

Pannazdzieckiem napisał(a): Obecni kosmici , są jacyś inni , jakby lepsi , nie dostarczali by nam wiedzy

Z każdym kolejnym zdaniem utwierdzasz mnie w przekonaniu, że jednak jesteś przezabawną istotką goniącą za teoriami spiskowymi. Jeśli jesteś naprawdę tak zainteresowany tym tematem, to poczytaj skad się wziął ten nagły przypływ wiedzy i co zaoferowano wzamian.
Pannazdzieckiem napisał(a): choćby w postaci zbożowych kręgów,

Poszukaj , poczytaj

Pannazdzieckiem napisał(a): ( meteoryt nad Czabańskiem ... coś go rozwaliło w powietrzu

No powiedz, co go zniszczyło heh xD
Jest tak jak myślałem

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
211
skorn
31 października 2013r. o 15:09
To nie jest temat o kosmitach.

<i>
~mir.ko niezalogowany
31 października 2013r. o 15:45
Pannazdzieckiem napisał(a): Od pięciu lat zastanawiam się nad tym , kto rządzi tym burdelem.

skoro brak rezultatow moze czas znalezc inne pozyteczne hobby :)
~Chłopzdzieckiem niezalogowany
31 października 2013r. o 15:57
Pannazdzieckiem , ludzie mieli cie czasem za normalnego a ty w kosmitów wierzysz a tu na ziemi sam nie wiesz czego chcesz.
10897
#Anonim10897 nieaktywny
31 października 2013r. o 16:17
~Iza napisał(a): Motywacjo, ważne sprawy można wyrażać i w pieśni, i w kabarecie, i w poezji, nie tylko prozą i pięścią :)

ODA DO MŁODOŚCI (Wykształconej, z Dużych Miast)

Młodości! Bez serc... Ducha... Nie górna, lecz durna.
Szczuta przez kreatury na mą Starość chmurną.
O, wy z licencjatami zdobytymi łatwo, (....)

Nie złość się, że przy okazji trochę się pośmiejemy, porozmawiamy, tyle teraz naszego ;)
Pozdrawiam, miłego dnia :)

Droga Izo :* jak trafnie i do rzeczy !! Nie znałam tego wiersza , jest mi z tego powodu wstyd ;( Wspaniała , cudowna treść... Pozdrawiam :D
10114
#alter nieaktywny
31 października 2013r. o 17:40
virgo napisał(a):
Droga Izo :* jak trafnie i do rzeczy !! Nie znałam tego wiersza , jest mi z tego powodu wstyd ;( Wspaniała , cudowna treść... Pozdrawiam :D

TAk! Ten wiersz i mi przypadł do gustu. Mądry dobrze przemyślany wiersz. Dzięki, wrzucę za pozwoleniem do działu z poezją :)

Dopisane 31.10.2013r. o godz. 17:25:

Dopisane 31.10.2013r. o godz. 17:40:

ciekawe spojrzenie Poniedzielskiego :) na politykę

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
10897
#Anonim10897 nieaktywny
31 października 2013r. o 17:59
Ma rację Poniedzielski - kultura nie powinna mieszać się z polityką. :]
10114
#alter nieaktywny
31 października 2013r. o 18:07
virgo napisał(a): Ma rację Poniedzielski - kultura nie powinna mieszać się z polityką. :]

tak, a to z tego powodu, aby się nie upaprała w tym błotku :)

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo