Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

10897
#Anonim10897 nieaktywny
1 listopada 2013r. o 20:02
WIADOMOŚĆ DLA tych , którzy słuchają i czytają wypowiedzi pana Stanisława Michałkiewicza - planowane jest spotkanie "Klub Gazeta Polska" z Panem S.Michałkiewiczem , dnia 24 listopada br. w sali konferencyjnej BOK - MCC przy pl.Piłsudskiego. Myślę ,że spotkamy się ?? Warto posłuchać i...zadać pytania.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~djlimun niezalogowany
1 listopada 2013r. o 20:28
Też na to czekam, ale na na stronie Michalkiewicza jest zmieniona data tego spotkania - na 14.12
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
1 listopada 2013r. o 23:10
~ napisał(a): Ot szara rzeczywistośc ... Z Wiplera robią poszkodowanego a Ikonowicz do więzienia.. Jak myślicie ,który z nich dbał o bliżniego swego...?
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,14868191.html

Długo Cię nie było Kolego 217 :) Miło , że znowu Jesteś :)

Mija dzień nostalgii ... Bożesz Ty mój , jak ja tego nie cierpię :)

Jutro Ci odpiszę Zmotywowany Cymbale ... dopiero teraz Cię obrażam, wcześniej takiego zamiaru nie miałem, dziwny czlowiek ie .

Michalkiewicz może wyzywać Paligłupa od s...synów , to ja tego zmotywowanego durnia też mogę powyzywać, a jutro Ci powiem , dlaczego jesteś i. diotą, Zmotywowany.

Gorąco zapraszam na spotkanie z Michalkiewiczem Drodzy Państwo , był jednym z pierwszych , którzy oczy mi otwierali.

Droga Niewiasto :* Twój uniżony sługa dobrej nocy Ci życzy :)

Dopisane 01.11.2013r. o godz. 23:10:

nie dziwny człowiek tylko ....i.e miało być ... pieprzone automaty.

Dobranoc Bolecnauci :)

Zastosowana autokorekta

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
211
skorn
1 listopada 2013r. o 23:48
Swoje cyrki rób w innych tematach.

<i>
~ niezalogowany
1 listopada 2013r. o 23:55
Pannazdzieckiem napisał(a):

Mija dzień nostalgii ... Bożesz Ty mój , jak ja tego nie cierpię :)

Dzisiaj dzień weselenia się !
Jutro dzień nostalgii.
~Iza niezalogowany
2 listopada 2013r. o 6:23
virgo napisał(a): WIADOMOŚĆ DLA tych , którzy słuchają i czytają wypowiedzi pana Stanisława Michałkiewicza - planowane jest spotkanie "Klub Gazeta Polska" z Panem S.Michałkiewiczem , dnia 24 listopada br. w sali konferencyjnej BOK - MCC przy pl.Piłsudskiego. Myślę ,że spotkamy się ?? Warto posłuchać i...zadać pytania.

Virgo, dzięki za info :*. Oczywiście, jeżeli nic się nie wydarzy, będziemy na tym spotkaniu, warto posłuchać ... w realu :)

Panienko, daj pas z młodym wilczkiem, jeżeli możesz ;) , młode to i ... nierozważne.
Link do unii bankowej: http://wpolityce.pl/dzienniki/dziennik-zbigniewa-kuzmiuka/65679-tusk-po-cichu-w-brukseli-klepnal-unie-bankowa
Pozdrawiam, miłego :)
~J23 niezalogowany
2 listopada 2013r. o 9:51
~PO-lska niezalogowany
2 listopada 2013r. o 12:37
http://fishki.pl/fishka,Mowia-ze-za-500,58656.html
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!