Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

~Iza niezalogowany
29 grudnia 2013r. o 9:03
falco napisał(a): do cholery z tym ,,dżenderyzmem,, :P
teraz muszę myć gary,sprzątać ,gotować ,prasować...

nie podoba mi sie to i basta...a pilot od tv w tym czasie ,,stygnie,, :D

Ale w kiecki się jeszcze nie ubierasz i w szpilkach nie chodzisz, Sokole?:D

Ups, będę musiała "popracować" nad swoim Promieniem, może też zacznie myć gary, sprzątać, gotować, prasować..., a ja z kolei nie będę musiała latać na miotle do pracy :D :D
Pozdr. :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
29 grudnia 2013r. o 9:10
kurczę...
o kieckach jeszcze nie było mowy ale :|
kto wie co jutro przyniesie :D

cholera...,,szpilki,, mogą mnie dobić :|

"bierz życie z każdym oddechem..."
~Iza niezalogowany
29 grudnia 2013r. o 9:24
Zacznij ćwiczyć, Sokole, moja dobra rada :D :D . Nad makijażem też trochę popracuj :D
Ja pognam na siłownię, poćwiczę mięśnie, aby móc wywiercić dziurę w ścianie - tak powyżej ramion ;) lub wnieść 20 kg worek pyrów do piwnicy :D . Jak unifikacja, to unifikacja :D
2900
#falco nieaktywny
29 grudnia 2013r. o 9:36
:D

powodzenia w tym ,,wierceniu dziur,,
co na to Twój ,,promień,, :D

~Iza niezalogowany
29 grudnia 2013r. o 10:12
Wiertła nie spaliłam, wiertarka też cała :D , ale to była wątpliwa przyjemność, osobiście wolę inne sporty. Teraz mamy mały konsensusik - zawsze mogę poprosić sąsiada :D :D , ale to działa w dwie strony ;)
2900
#falco nieaktywny
29 grudnia 2013r. o 10:29
jak ,,dobrze,, mieć sąsiada...

dalej nie wnikam...hehehe

~Iza niezalogowany
29 grudnia 2013r. o 11:30
Skubane sąsiadki też są niestety na świecie :| i wygląda to tak, że złapał Kozak Tatarzyna... Taka mała równowaga sił :D
~ niezalogowany
29 grudnia 2013r. o 11:58
~ napisał(a):
~F napisał(a): Dalej popierajcie PO, a będziecie żebrakami !! Nacjonalizacja OFE przez POlszewików !!

Pojęcia nie masz o czym piszesz. Poczytaj trochę na ten temat (jesli potrafisz) a nie słuchaj tylko "filizofów" z PiS-u i tym podobnych sekt.

Ty nawet podpisać się nie potrafisz. Tylko cytaty z Wyborczej i TVN-u. Nie przypisuj mnie to PIS-u !! Typowy POlszewik tak już ma - obrażać i niszczyć innych bo nie mają racji. Racje ma tylko Partia !!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!