Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

BolecForum - Bolec.Info - sprawy techniczne, pytania, propozycje

3046
#sentinel nieaktywny
12 listopada 2012r. o 21:19
Zauważ, że avatary niektórych Bolecnautów są większe od innych i bez problemu dodane, a niektóre, jak mój, mniejsze. Dodawałem pierwotnie większy ale musiałem go zmniejszać do skutku, aż udało mi się dodać.
Sądzę, że ważnym kryterium może być ilość bitów na piksel, w danym obrazku albo nasycenie kolorów.

GG 2563898
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
9879
#panda nieaktywny
12 listopada 2012r. o 22:25
sentinel napisał(a): Zauważ, że avatary niektórych Bolecnautów są większe od innych i bez problemu dodane, a niektóre, jak mój, mniejsze. Dodawałem pierwotnie większy ale musiałem go zmniejszać do skutku, aż udało mi się dodać.
Sądzę, że ważnym kryterium może być ilość bitów na piksel, w danym obrazku albo nasycenie kolorów.

oki. tylko czy to nie powinno być już zdefiniowane? dlaczego deliburejmy w tym temacie? to powinniście już jednoznacznie wiedzieć :)
211
skorn
13 listopada 2012r. o 15:32
forum zmienia się powoli w bazar, gratulacje!

<i>
7879
#Ombre nieaktywny
14 listopada 2012r. o 10:59
Myślę, że fajnie byłoby móc wstawiać gify animowane :)
Chociażby w "BolecPozdro" :)
Pozdrawiam.

Oszukujemy siebie tak często, że gdyby nam za to płacili, moglibyśmy się spokojnie utrzymać. Stephen King
9904
#Szafiarka1234 nieaktywny
15 listopada 2012r. o 13:09
Myśle że kobiety na forum są dyskryminowane!!
W dziale ogłoszeń jest również zamiana odzieży a jakoś temat wymiana zamiana istnieje i nie został zamknięty!!
Więc dlaczego sprzedaż odziezy używanej i to za symboliczną kwotę nie moze istnieć na forum??!!

Bądźmy ludźmi i pozwalajmy każdemu wypowiadać się w cywilizowany sposób jak również zakładać dowolne tematy w zależności od potrzeb.
Widocznie moderator (...) skoro neguje wszystkie pomysły i propozycje.
Temat mógł sobie spokojnie istniec tym bardziej że chyba nikomu nie przeszkadza tak??

Więc zwracam się z prośba o przywrócenie tematu bo w dziale ogłoszeń nie sposób wystawiać używaną odzież.

Dopisane 15.11.2012r. o godz. 13:09:

I zapewne nikt mi nie wyjaśni swojej decyzji.
(...)

Zmoderowano 15.11.2012 godz.14:35 - powód: brak kultury (sentinel)
1
emem
15 listopada 2012r. o 14:40
temat dotyczacy wymiany/zamiany/sprzedazy zostanie wkrotce przeniesiony z forum ogolnedo do blokow tematow z ogloszeniami. Inne, podobne - takze.

Rozumiem, ze temat popularny, ale jednak dotyczy drobnych ofert i transakcji, a do tego sluzy dzial ogloszen. Nie wymagamy jednak, aby np. na odziez uzywana otwierac setki ogloszen - dlatego w bloku z tematami do ogloszen, bedzie staly temat z wymiana odziezy (ten, ktory zostal otwarty). Roznica pomiedzy tym co jest teraz, a tym co bedzie bedzie zatem kosmetyczna - temat bedzie w bloku nizej.
A wtedy mozna proponowac i oferowac do woli :-)

Pozdro,
ememe

Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
3046
#sentinel nieaktywny
15 listopada 2012r. o 14:44
Szafiarka1234 napisał(a): !
W dziale ogłoszeń jest również zamiana odzieży a jakoś temat wymiana zamiana istnieje i nie został zamknięty!!

Kategoria "zamienię" w dziale Odzież został dodany przez Emema, po tym jak sporo osób było zainteresowanych tą sprawą.
Temat z wymianą odzieży został tymczasowo pozostawiony ale nie na długo.

Szafiarka1234 napisał(a): !Więc dlaczego sprzedaż odziezy używanej i to za symboliczną kwotę nie moze istnieć na forum??!!

Nie może, bo od tego jest dział ogłoszeń.
Skoro byłby temat o sprzedaży ciuchów na forum, to inni użytkownicy chcieliby też dodać inne tematy dotyczące sprzedaży.

Szafiarka1234 napisał(a): !... jak również zakładać dowolne tematy w zależności od potrzeb.

Temat mógł sobie spokojnie istniec tym bardziej że chyba nikomu nie przeszkadza tak??

Gdyby każdy mógł dowolnie zakładać sobie tematy, na każdy dowolny temat, to z forum zrobiłby się śmietnik, nie do ogarnięcia.
Ten temat przeszkadzał wielu osobom, które swoje rzeczy dodawali do ogłoszeń, podczas gdy niektórzy chcieli mieć oddzielny temat na forum.

Szafiarka1234 napisał(a): !Więc zwracam się z prośba o przywrócenie tematu bo w dziale ogłoszeń nie sposób wystawiać używaną odzież.

Temat nie zostanie przywrócony, a w dziale ogłoszeń można bez problemu dodawać ogłoszenia w kategorii oddam.:

http://www.bolec.info/index.php?op=ads&act=showcat&cat=59

GG 2563898
1
emem
16 listopada 2012r. o 15:56
Hej,

Tematy:
- Zamiana/wymiana ciuszków:)
- Oddam/przyjmę za piwko lub inne płyny czy słodkości :)

Zostaly na stale przeniesione do bloku dyskusji dot. ogloszen drobnych.

Na forum ogolnym tematy dot. ogloszen nie beda sie pojawialy.

Pozdr,
Marcin

Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza