Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Praca w galerii Bolesławiec City Center

217
#Anonim217 nieaktywny
24 października 2012r. o 15:46
~A napisał(a): Lokale są zarezerwowane w 80%. Nie zaczęli by budowy, gdyby nie mieli podpisanych umów na dzierżawę. Będzie reserewt, house, rosmann, ccc, polo market, play, pepco, zygula, kolporter, biżuteria, furtak, bnp paribas, victoryi, obuwie mohito.

Oferty do pray należy zgłaszać bezpośrednio na stronach tycg firm. Pozdrawiam

MacMaćka nie będzie?? buuuu
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~zarobki w galerii niezalogowany
24 października 2012r. o 15:52
piszcie jakie zarobki na stoiskach w galerii bo słyszałem że masakryczne małe
~galeryjan niezalogowany
24 października 2012r. o 17:30
no wreszcie się doczekałem tych jęczących,marudzących i wogóle bleble ,że nie ma galerii w mieście...tych samych co tak chcieli tą galerię.a co wy wiecznie jęczący chcieliście wieśmaka za 1pln,butiki eleganckie na wagę?i może jeszcze tam zarabiać za stanie przy kawie 4000 pln,bo mało kto się tam zakręci.wy żyjecie w świecie donalda tuska,ryśia z klanu...tylko jest jedno ale...chcieć nie znaczy mieć,bo w kielni tylko miedż.choć swoją drogą dużo jest pozorantów co z dziada pana kleją,a komornik kwadrat zamiata z bibelotów,glansików....ale kalosze sobie przynajmniej ruchawymi schodami za free pośmigają,a wieczorem jak już ciemno...."biedronka-niskie ceny".
~A niezalogowany
25 października 2012r. o 7:31
Inne firmy nie chciały, bo za małe miasto. H&m nawet nie chciał rozmawiać. A co wam przeszkadza , że Rossmann będzie 3 czy CCC widocznie właściciele tych firm uzali że im się to opłaci. Swoją drogą te wszystkie sklepili na ul. Asnyka wzwyż się pozamykają, typu apteka, chemiczny.
Pozdrawiam
~ niezalogowany
25 października 2012r. o 8:57
~A napisał(a): Inne firmy nie chciały, bo za małe miasto. H&m nawet nie chciał rozmawiać. A co wam przeszkadza , że Rossmann będzie 3 czy CCC widocznie właściciele tych firm uzali że im się to opłaci. Swoją drogą te wszystkie sklepili na ul. Asnyka wzwyż się pozamykają, typu apteka, chemiczny.
Pozdrawiam

no to moze mi przeszkadza, bo skoro otwiera sie u nas galerie, to chyba nie po to zeby miec blizej do ccc tylko zeby miec wiekszy wybor...a tak na marginesie to gdzie na Asnyka jest chemiczny????????
~**ja** niezalogowany
25 października 2012r. o 10:43
Witam!
a ja jestem zdania,że na początku "galeria" będzie oblegana ,a z czasem i tak jak teraz na zakupy będzie się jeździło do innych miast.Bolesławiec jest drogim miastem,droższe mamy jedzenie i ubrania, w porównaniu z bliskim Zgorzelcem czy Legnicą. Nasze markety są mniejsze- przez co jest w nich mniej promocji.Ja osobiście od czasu do czasu jeżdżę na zakupy do innych miast- buty kupuję w Daichmanie (nie ma problemu tam z reklamacjami),a u nas każdy wie jaki z tym problem, a nie stać mnie kupować co 1,5 miesiąca.A wyprzedaże u nas- śmiechu warte...... :>
~ niezalogowany
25 października 2012r. o 11:29
pytasz o zarobki :) jak uda ci sie dostac caly etat to masz najnizsza krajowa czyli ok 1200zl a jak 3/4 to ok 900zl nie licz na wiecej powodzenia :)
~ niezalogowany
25 października 2012r. o 11:36
a CCC to przenosza z prusa do galerii widocznie lepszy i wiekszy punkt a przy okazji wiekszy bedziemy miec wybor ale fakt faktem to Deichmann bylby strzalem w dziesiatke no ale coz zostaje nam sie pocieszyc tym co juz mamy :P
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza