Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Praca w galerii Bolesławiec City Center

8325
#sarna1974 nieaktywny
24 października 2012r. o 10:28
Parking?/ a kto tam będzie na zakupy przychodził??, jak każdy na jedzenie wydaje a nie ciuchy?.No ale jedno to ma plus,na Niedzielne spacery będzie mozna chodzić ;))

sarna
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~A niezalogowany
24 października 2012r. o 11:24
Lokale są zarezerwowane w 80%. Nie zaczęli by budowy, gdyby nie mieli podpisanych umów na dzierżawę. Będzie reserewt, house, rosmann, ccc, polo market, play, pepco, zygula, kolporter, biżuteria, furtak, bnp paribas, victoryi, obuwie mohito.

Oferty do pray należy zgłaszać bezpośrednio na stronach tycg firm. Pozdrawiam
~ niezalogowany
24 października 2012r. o 12:24
~A napisał(a): Lokale są zarezerwowane w 80%. Nie zaczęli by budowy, gdyby nie mieli podpisanych umów na dzierżawę. Będzie reserewt, house, rosmann, ccc, polo market, play, pepco, zygula, kolporter, biżuteria, furtak, bnp paribas, victoryi, obuwie mohito.

Denerwuje mnie jedna rzecz i nie juest to atak, po co nam drugi rossman,drugie CCC, wolałabym Deichmana jeśli już mowimy o obuwiu,a przede wszstkim sklepy na nasza kieszeń Carry, camaieu, H&M,
Cieszy mnie Reserved,Pepco,Mohito,bizuteria ok pod warunkiem,ze wyroby ze złota znanych marek gdzie mozna dostać w promocji cos wartosciowego, nie mogę patrzec juz na tandetne świecidełka
~ niezalogowany
24 października 2012r. o 12:41
~ napisał(a):
~A napisał(a): Lokale są zarezerwowane w 80%. Nie zaczęli by budowy, gdyby nie mieli podpisanych umów na dzierżawę. Będzie reserewt, house, rosmann, ccc, polo market, play, pepco, zygula, kolporter, biżuteria, furtak, bnp paribas, victoryi, obuwie mohito.

Denerwuje mnie jedna rzecz i nie juest to atak, po co nam drugi rossman,drugie CCC, wolałabym Deichmana jeśli już mowimy o obuwiu,a przede wszstkim sklepy na nasza kieszeń Carry, camaieu, H&M,
Cieszy mnie Reserved,Pepco,Mohito,bizuteria ok pod warunkiem,ze wyroby ze złota znanych marek gdzie mozna dostać w promocji cos wartosciowego, nie mogę patrzec juz na tandetne świecidełka

dolaczam sie do tej wypowiedzi- a CCC trzecie nie drugie...lepszy bylby Deichman, Rossmann tez jest piekny i duzy, po co mniejszy?
~rozmus niezalogowany
24 października 2012r. o 12:42
~Realia napisał(a): Jak nie masz pleców u Romka, Starosty albo Vice ew. Kruszyny czy Filipowi3a to zapomnij o pracy.

a co maja plecy romana do polityki zatrudnienia w prywatnych firmach?? popadacie w paranoje
~bolo niezalogowany
24 października 2012r. o 13:34
~rozmus napisał(a):
~Realia napisał(a): Jak nie masz pleców u Romka, Starosty albo Vice ew. Kruszyny czy Filipowi3a to zapomnij o pracy.

a co maja plecy romana do polityki zatrudnienia w prywatnych firmach?? popadacie w paranoje

W takiej prywatnej galerii, to inwestorowi zależy, żeby taka inwestycja jak najszybciej się zwróciła, dlatego zatrudnia się ludzi za 1000zł.

Roman szybciej obsadził swoimi ludźmi orkę, bo to jest obiekt samorządowy, a nie prywatny...
~ niezalogowany
24 października 2012r. o 15:31
~ napisał(a):

a do kogo te pretensje? przecież to tylko zalezy od firm jakie się zgłoszą do wynajmu pomieszczeń, skoro się deichmann nie złosił, to widocznie nie chce się pchać do takiej dziury
~ niezalogowany
24 października 2012r. o 15:41
a kiedy otwarcie?jakas kafejka bedzie?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo