~A napisał(a): Lokale są zarezerwowane w 80%. Nie zaczęli by budowy, gdyby nie mieli podpisanych umów na dzierżawę. Będzie reserewt, house, rosmann, ccc, polo market, play, pepco, zygula, kolporter, biżuteria, furtak, bnp paribas, victoryi, obuwie mohito.
Oferty do pray należy zgłaszać bezpośrednio na stronach tycg firm. Pozdrawiam
~ napisał(a):~A napisał(a): Lokale są zarezerwowane w 80%. Nie zaczęli by budowy, gdyby nie mieli podpisanych umów na dzierżawę. Będzie reserewt, house, rosmann, ccc, polo market, play, pepco, zygula, kolporter, biżuteria, furtak, bnp paribas, victoryi, obuwie mohito.
Denerwuje mnie jedna rzecz i nie juest to atak, po co nam drugi rossman,drugie CCC, wolałabym Deichmana jeśli już mowimy o obuwiu,a przede wszstkim sklepy na nasza kieszeń Carry, camaieu, H&M,
Cieszy mnie Reserved,Pepco,Mohito,bizuteria ok pod warunkiem,ze wyroby ze złota znanych marek gdzie mozna dostać w promocji cos wartosciowego, nie mogę patrzec juz na tandetne świecidełka
~Realia napisał(a): Jak nie masz pleców u Romka, Starosty albo Vice ew. Kruszyny czy Filipowi3a to zapomnij o pracy.
~rozmus napisał(a):~Realia napisał(a): Jak nie masz pleców u Romka, Starosty albo Vice ew. Kruszyny czy Filipowi3a to zapomnij o pracy.
a co maja plecy romana do polityki zatrudnienia w prywatnych firmach?? popadacie w paranoje
~ napisał(a):~A napisał(a): Lokale są zarezerwowane w 80%. Nie zaczęli by budowy, gdyby nie mieli podpisanych umów na dzierżawę. Będzie reserewt, house, rosmann, ccc, polo market, play, pepco, zygula, kolporter, biżuteria, furtak, bnp paribas, victoryi, obuwie mohito.
Denerwuje mnie jedna rzecz i nie juest to atak, po co nam drugi rossman,drugie CCC, wolałabym Deichmana jeśli już mowimy o obuwiu,a przede wszstkim sklepy na nasza kieszeń Carry, camaieu, H&M,
Cieszy mnie Reserved,Pepco,Mohito,bizuteria ok pod warunkiem,ze wyroby ze złota znanych marek gdzie mozna dostać w promocji cos wartosciowego, nie mogę patrzec juz na tandetne świecidełka