Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Praca na stacji paliw Soley Areca w Osłej

~??? niezalogowany
5 lipca 2012r. o 17:46
Zaraz się temat rozwinie "Jak byc przydupasem Pani xxx?" Prosze tylko mi nie piszcie jaka to nie jest zaj.........a
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~psy niezalogowany
5 lipca 2012r. o 17:54
I coś dla polepszenia atmosfery:
"Cztery łapy cztery łapy po Szczytnicy biega pies kudłaty. Kto ma cztery psy, kto ma cztery psy oczywiście masz je ty. Kierowniczko kochana dlaczego nas nękasz z samego rana. Z psami trzeba wyjść a nie do pracy przyjść. Szukaj dalej po osiedlu szalej a od nas z daleka bo to wszystko wycieka."
Pozdrowienia dla mojej byłej kierowniczki która nie raz wlazła mi za skórę a na koniec mnie zwolniła bo nie pozwoliłam sobą pomiatać. Już mi jednak nerwy przeszły ale życze jej żeby kiedyś znalazła się po drugiej stronie i żeby ktoś szanował ją tak samo jak ona szanuje innych.
~ niezalogowany
5 lipca 2012r. o 18:10
dobre sobie to co tu piszecie smiechu warte
ale jak dzieje się nam jakaś krzywda to biegniemy do naszej pani kierownik bo wiemy że naną możemy liczyć dziewczyny przychodzimy do pracy pracowc a nie głupotami się zajmować
~\\\\\\\\\ niezalogowany
5 lipca 2012r. o 18:12
To było do przewidzenia!!!!!
2820
#k1p nieaktywny
5 lipca 2012r. o 18:22
...nooo bez jaj!
Gdybym napisała taki tekst na temat swojego pracodawcy, chociażby anonimowo, pewnie po kilku dniach wylądowałabym na zielonej trawce :)
~pracownik niezalogowany
5 lipca 2012r. o 18:26
tak smiechu warte napewno nie ma tu zadnych przydupasow.co to wogole jest! i nikt nie jest zastraszany utrata pracy.wrecz przeciwnie! moim zdaniem dyscyplina w miare musi byc.dlatego restauracja funkcjonuje!
~pracownica niezalogowany
5 lipca 2012r. o 18:38
niejedna miala klopoty.problemy prywatne.i uzyskala wlasnie poparcie i zrozumienie od kierowniczki.niejedna mogla wyleciec z pracy i dalej pracuje!
~xxx niezalogowany
5 lipca 2012r. o 18:53
CO TO JEST!!! DZIEWCZYNY>NIE WIERZE ZE TO KTORAS Z ZALOGI RESTAURACJI ARECA!!!
REKLAMA BAU zaprasza