Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Praca na stacji paliw Soley Areca w Osłej

7799
#palemajki nieaktywny
5 lipca 2012r. o 19:20
~psy napisał(a): I coś dla polepszenia atmosfery:
"Cztery łapy cztery łapy po Szczytnicy biega pies kudłaty. Kto ma cztery psy, kto ma cztery psy oczywiście masz je ty. Kierowniczko kochana dlaczego nas nękasz z samego rana. Z psami trzeba wyjść a nie do pracy przyjść. Szukaj dalej po osiedlu szalej a od nas z daleka bo to wszystko wycieka."
Pozdrowienia dla mojej byłej kierowniczki która nie raz wlazła mi za skórę a na koniec mnie zwolniła bo nie pozwoliłam sobą pomiatać. Już mi jednak nerwy przeszły ale życze jej żeby kiedyś znalazła się po drugiej stronie i żeby ktoś szanował ją tak samo jak ona szanuje innych.

Posiadanie psów to nic złego ale handel ropy juz raczej tak !!!!!!!!!!!!!

Dopisane 05.07.2012r. o godz. 19:20:

wątpię zeby pracownik naszego zakładu pisał takie oszczerstwa wobec naszej pani kierownik !!!!!!!nie wierzcie ludzie co wypisuje ta pani która założyła ten temat to co pisze powyzej to nie prawda .Nie którym to żal dupe ściska :)
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~pani od ropy niezalogowany
5 lipca 2012r. o 19:35
Tematu niestety ja nie zalozylam ani ten wierszyk nie jest moj. Jak nie wiesz i nie jestes w temacie to sie nie wypowiadaj.Chcesz kupic tanio diesla??? hihihihiih :P
7799
#palemajki nieaktywny
5 lipca 2012r. o 19:36
~pani od ropy napisał(a): Tematu niestety ja nie zalozylam ani ten wierszyk nie jest moj. Jak nie wiesz i nie jestes w temacie to sie nie wypowiadaj.Chcesz kupic tanio diesla??? hihihihiih :P [/c nie chcem kupic disela
~koleżankaKoleżanki niezalogowany
5 lipca 2012r. o 19:40
Racja, że nic złego zawsze można z ludźmi "polatac" ze srebrnym telefonem :D
~bb niezalogowany
5 lipca 2012r. o 20:11
Akurat zdążyłam poznąć tą s*ke z Soley .. dużo osób traciło tam pracę,bo ta przychodziła do szefowej orlenu i mówi: (przykładowo) : ta nowa to w ogóle nie ma podejścia do klienta,nie ma kontaktu z dziewczynami a i spotyka się z dilerem. I szefowa wierzy i nara.Cierpliwości życzę u tej s*ki
2900
#falco nieaktywny
5 lipca 2012r. o 20:18
temat jak temat tyle że nadeszły takie czasy że w każdym zakładzie znajduje się taki ,,przyjaciel,, który was wysłucha i .... ;)
,,wazelina ,,w cenie :) i to niekoniecznie kosmetyczna :D niektórym wystarczy szare mydło :P

"bierz życie z każdym oddechem..."
~ niezalogowany
5 lipca 2012r. o 20:25
Anonimowość w sieci daje pole do popisu . W dzisiejszych czasach są instutucje które zajmują sie takimi rzeczami , dlaczego autor tego wątku tam nie pójdzie ??
~??? niezalogowany
5 lipca 2012r. o 20:26
falco napisał(a): temat jak temat tyle że nadeszły takie czasy że w każdym zakładzie znajduje się taki ,,przyjaciel,, który was wysłucha i .... ;)
,,wazelina ,,w cenie :) i to niekoniecznie kosmetyczna :D niektórym wystarczy szare mydło :P
:) :) :) :) :) :) :)
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo